Francuska: Royal glamping u Royal Lodge u kampu La Vallée Verte Languedoc-Roussillon

Luksuz i šarm


Izvor: turizmoteka                     Foto: Suncamp

Ovaj veličanstveni kamp s 4 zvjezdice La Vallee Verte nalazi se u Languedoc-Roussillonu, u južnoj Francuskoj. Kamp ima oko 30 hektara i smjestio se u šumovitom predjelu. Na tom području dolaze tri lijepe regije. Ardèche, Cévennes i Provence.

Suncamp nudi luksuzni šator Royal Lodge za 4 osobe u kampu La Vallée Verte. Royal Lodge je bajkoviti šator s puno luksuza i udobnosti! Objekt je vrlo velik i udoban, ima velike drvene podove i klima uređaj u spavaćim sobama.

Što sve nudi:

Tu je spavaća soba s bračnim krevetom (1,60 x 2,10) s luksuznim madracem od 35 cm, ugrađenim TV-om ravnog zaslona s DVD i CD playerom, ormarom i vlastitom kupaonicom s velikim tušem i zasebnim WC-om. Druga spavaća soba ima dva kreveta (0.80 x 2.10) s 25 cm debelim madracem. Dekor ove sobe je identičan "glavnoj spavaćoj sobi".

Dnevna soba ima šik salon s lijepom svjetiljkom za dizajn. Moderna kuhinja opremljena je hladnjakom, sudoperom i aparatom za kavu Nespresso. Tu se nalazi i prekrasni kolonijalni ormar. Vani imate veliku terasu sa stolom i drvenim stolicama.