Den Hag: Održana poslovna radionica posvećena malim obiteljskim hotelima

Na radionici je s hrvatske strane sudjelovalo 9 hotela članova udruge

Izvor i foto: HTZ

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice, u suradnji s Veleposlanstvom RH u Kraljevini Nizozemskoj te Udrugom malih i obiteljskih hotela (OMH), u Den Hagu je organiziralo vrlo uspješnu poslovnu radionicu između hrvatskih „malih“ hotelijera i nizozemskih putničkih agenata i turoperatora.

Na radionici je s hrvatske strane sudjelovalo 9 hotela članova udruge, odnosno Hotel Korana Srakovčić iz Karlovca, Hotel Manora iz Nerezina, Hotel Borovnik iz Tisnog, Hotel Štacija iz Kaštela, Hotel Sv. Mihovil iz Trilja, Hotel Sveti Križ iz Trogira (Čiovo), Hotel Villa Adriatica iz Supetra, Boutique hotel Adriatic iz Orebića te Hotel Glavović iz Lopuda. S nizozemske strane sudjelovalo je preko 20 agenata koji su uglavnom specijalizirani za ovu vrstu smještaja na nizozemskom tržištu.

Nazočne su pozdravili Veleposlanica RH u Kraljevini Nizozemskoj, mr. sc. Andrea Gustović-Ercegovac te Ivan Novak, direktor Predstavništva HTZ-a za zemlje Beneluksa. Prezentaciju Udruge OMH održala je Katarina Kovačev iz Hotela Štacija iz Kaštela. Hrvatski „mali“ hotelijeri, koji su u Nizozemsku došli praktički iz svih dijelova zemlje, nizozemske su sudionike radionice upoznali s raznolikom i bogatom ponudom svojih hotela i destinacije u kojoj se nalaze, a nizozemski su agenti nakon radionice mogli degustirati i uživati u autohtonim hrvatskim domaćim specijalitetima i vinima koje su hrvatski domaćini pripremili specijalno za ovu prigodu.