Zagreb: Žive božićne jaslice na novoj lokaciji u parku Opatovina

Izvor i foto: Turizmoteka/TZG Zagreba

S velikim zadovoljstvom i velikom zahvalnošću najavljujemo prisustvo Zajednice Cenacolo i na ovom Adventu. Uslijed nedaća koje je Zagreb doživio 2020. godine, bili smo primorani tražiti zamjensku lokaciju koju smo, zahvaljujući i velikom razumijevanju i podršci gradskih službi, našli u parku Opatovina, na igralištu Osnovne škole Miroslava Krleže.

Nadamo se da ćemo i ove godine uspješno prenijeti barem dio ljepote i punine koju živimo u Zajednici Cenacolo, fokusirani na rad na samom sebi, izlazak iz vlastitog komoditeta i služenje drugome.
Predstave se održavaju tri puta dnevno; u 16.00, 17.00. i 19.00. i to datuma: 18., 19., 21., 22., 23., 25., 26., 29., 30. prosinca te 01. i 06. siječnja 2023.

Scenografiju, kostime (uz pomoć naših dugogodišnjih prijatelja iz kazališta “Trešnja”), plesove i cijelu predstavu su osmislili i izvode sami mladi iz Zajednice Cenacolo, s pomoću svojih roditelja i nekolicine djece, kojima je predstava na poseban način bliska, što smo mogli vidjeti prošlih godina. Sama činjenica da smo evo već dvadeset godina prisutni u centru Zagreba u vrijeme blagdana, potvrđuje nam da stanovnici grada Zagreba i njihovi gosti u našoj predstavi prepoznaju i podržavaju trud koji stavljamo u uprizorenje.
DOBRODOŠLI!