Wine VIP Event- Konferencija vrhunskih vinskih znalaca

Brtonigla, 15. i 16. ožujka 2018.

Izvor i foto:  Ricerca Mercato/coloursofistria.com

Pozivamo vas da budete dio ove vrlo pozitivne priče i lijepog druženja koji je od velike važnosti za hrvatski turizam i gastronomiju, njihovu kvalitetu i ponudu.

Ovaj iznimno vrijedan događaj organizira agencija  u Brtonigli u prostoru Muzeja vina i seljačkog stvaralaštva, Turističke zajednice i u velikom šatoru na trgu kod Turističke zajednice Brtonigle, četvrtak i petak, 15. i 16. ožujka 2018. s početkom u 14:00 sati, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske i u suorganizaciji s TZO Brtonigla i Općine Brtonigla.

 Predavanja i degustacije

Događaj se u prvom redu sastoji od govora i izlaganja naših vrhunskih govornika i vinskih i ugostiteljskih znalaca, ali i druženja s našim izlagačima uz degustiranje i uživanje u njihovim proizvodima - vinu, pršutu, tartufima, siru i ostalim delicijama. A sve će biti začinjeno malim domjenkom i druženjem s našim partnerima i izlagačima.

Hit teme

Prodaja srcem i razumom, govornik je poseban gost - šampion sommelierstva Austrije, zatim nekoliko izvrsnih tema naših vrhunskih govornika: Vino na visokoj peti, Kreiranje vinske karte malog bara ili restorana - SWOT analiza, Spajanje hrane i vina i mnoge druge lijepe i zanimljive teme.

Sudjelovanje za Vas je besplatno jer su naši partneri eventa željeli da vas pozovemo u njihovo ime. Da biste mogli prisustvovati eventu morate popuniti prijavnicu, odvojeno za svaki od oba dana (zbog ograničenog broja gostiju) i još se samo odazvati. Interes je vrlo velik, a ostalo je malo vremena i mjesta, pa molimo za žurnu prijavu. Rok prijave - ODMAH! Kasnije bi moglo bi prekasno.

 Program konferencije sa satnicom možete preuzeti ovdje.

Teme su izvrsne, govornici vrhunski, a uvjereni smo da će dojmovi biti fenomenalni kao i lani u Splitu, a koje ćemo dijeliti nakon događanja. Ovo je djelić lanjske atmosfere iz Splita: https://vimeo.com/218951929

Osim svega navedenog, imamo za sve naše goste i poneko vrlo lijepo iznenađenje i uvjereni smo da ćete požaliti ako se ne odazovete ovom lijepom i korisnom druženju.

Naš poziv okruniti ćemo predivnom rimskom poslovicom: "Da bi upoznao jedan narod, sjedni za njegov stol, probaj njegovu hranu i pij njegovo vino!"

Hvala Vam što ćete nam pokloniti Vaše vrijeme. Iznimno će nam biti drago da nam se pridružite i da uživate u novim znanjima, delicijama i druženju.

 

Suorganizatori: Turistička zajednica općine Brtonigla i Općina Brtonigla

Generalni sponzor: Romerquelle - Coca Cola Hrvatska, Natura tartufi

Partneri i sponzori projekta: Deklić vina, Cattunar, Ravalico, Capovina, Veralda, Novacco, Aura destilerija, UNIQA osiguranje, Collis vina, Lunika vina, Porsche Istra, Legenda promet, Galić vina, Paška sirana, Dukat i Sirela, Pršuti Jelenić, Obrt Antica, 1Klik, Koncept, Aminess hoteli i Trapan vina.

Lijep pozdrav i radujemo se vašem dolasku!