Vinkovci: Kalendar događanja

Izvor i foto:  TZG Vinkovci  /Dražen Bota

Koristimo priliku da vas obavijestimo kako smo, u dogovoru sa udrugama, institucijama i pojedincima, organizatorima mnogobrojnih događanja u našem gradu, kreirali kalendar događanja za 2019. godinu. Vjerujemo da ste upoznati s činjenicom o našem redovitom, mjesečnom obavještavanju o događanjima u Vinkovcima putem newslettera, a prema nama dostavljenim informacijama.

Ovo je prilika i za sve one koji možda nisu upoznati sa ovom aktivnosti TZ-a, da nam se obrate pri organizaciji izložbe, koncerta, sportskog događaja i sl. kako bismo informaciju o događaju objavili na našoj web stranici ali i putem newslettera i tako informirali javnost o ponudi u Vinkovcima. Kalendar možete naći na naslovnici naše web stranice, a bit će nadopunjavan i korigiran ovisno o potrebi. Sva mjesečna događanja i dalje pratite u rubrici „događanja“.

Jedan novi događaj je pred nama, a riječ je o slatkoj ruti koju ćemo realizirati sa našim ugostiteljskim objektima: hotel Admiral, restoran i kavana Orion, hotel Villa Lenije, caffe bar Amaretto i kavana Aurelia. Slatku rutu na kojoj su navedeni objekti moći ćete obići tijekom pokladnoga jahanja 23. veljače, od 11:00 do 16:00 sati. Popunjavanjem prigodnih letaka koje ćete tamo dobiti ostvarujete pravo na sudjelovanje u osvajanju prigodnoga suvenira TZ grada Vinkovaca.

Na taj način potičemo naše sugrađane, ali i sve posjetitelje da poprate ovaj događaj, ali i posjete naše ugostiteljske objekte te se zaslade vrhunskim slasticama koje će biti u ponudi po promotivnoj cijeni. Više možete saznati na http://www.tz-vinkovci.hr/hr/predlazemo/poklade-u-vinkovcima/

Turistička zajednica grada Vinkovaca