TZO Kostrena: Najljepše okučnice


Izvor i foto. TZO Kostrena

Turistička zajednica općine Kostrena s osobitim zadovoljstvom 17. put zaredom proglašava najljepše okućnice Kostrene.

Nakon Natječaja za najljepšu okućnicu i balkon Kostrene koji je bio otvoren od 15. 5. do 5. 6. 2020. komisija je obišla prijavljene i donijela tešku odluku o pobjednicima.
Bodovne liste sačinjene su prema točno utvrđenim propozicijama Hrvatske turističke zajednice, pa se za okućnice bodovalo cvjetnost i hortikulturno uređenje, cjelovito uređenje (vanjski izgled, ograda i sl.) i utjecaj na izgled ulice, a za balkone cvjetnost i hortikulturno uređenje, utjecaj na izgled ulice i arhitektonsko rješenje i uređenje fasade. Za svaku od navedenih kategorija moglo se osvojiti od 1 do 5 bodova. Svaki član komisije imao je svoju listu i dogovaranje nije bilo dozvoljeno.


DOBITNICI NAGRADA


ZA NAJLJEPŠU OKUĆNICU:


1. mjesto: Mirjana Bedi
2. mjesto: Saša Boltužić
3. mjesto: Danilo Vejnović


ZA NAJLJEPŠI BALKON:


1. mjesto: Mirela Mirković
2. mjesto: Valentina Šoić
3. mjesto: Neda Miletić


ZA NAJLJEPŠI OKOLIŠ STAMBENE ZGRADE


Slavica Tomljenović, Žarka Pezelja 22


Nagradu u kategoriji najljepšeg okoliša stambene zgrade osigurali su Parkovi Plus d.d., a nagradu za 2. i 3. mjesto za najljepši balkon Vrtni centar Viškovo - NS Agro trade d.o.o. Ostale nagrade osigurala je Turistička zajednica općine Kostrena, a akciju je podržala i Općina Kostrena te tvrtka Dezinsekcija d.o.o.

Imajući u vidu epidemiološku situaciju, dodjela nagrada održat će se na malo drugačiji način. Prigodne poklone i bonove dobitnicima ćemo uručiti u našem uredu. Poklon bonovi se mogu iskoristiti isključivo za hortikulturu.

U petak, 10.07. uručena nagrada je i nagrada Danijeli Težak, autorici najljepše fotografije Kostrene pristigle na foto natječaj Turističke zajednice općine Kostrena "Kad dojdeš, da najdeš...".

Njezina fotografija uvale Svežanj skupila je najviše lajkova, a ujedno i mnogo pozitivnih komentara.

Gospođi Danijeli uručili smo Kostrensku tortu koju je izradila slastičarnica Snjeguljica iz Kostrene i prigodni poklon Turističke zajednice općine Kostrena.


Još jednom čestitamo dobitnici i svim ostalim sudionicima našeg foto natječaja koje ćemo također nagraditi prigodnim poklonima.

Upućujemo iskrene čestitke svim dobitnicima!