TZ Kutina: Javni poziv za kandidiranje programa DMK i dodjelu potpora iz Programa rada za 2021.

Izvor i foto: UHPA/ TZ grada Kutine

Turistička zajednica grada Kutine je na temelju „Programa rada Turističke zajednice grada Kutine za 2021. godinu“ te u cilju poticanja razvoja turizma i povećanja prihoda od turističkog prometa, objavila Javni poziv za kandidiranje programa destinacijskih menadžment kompanija (DMK) za dodjelu potpora iz Programa rada za 2021. godinu.

Bespovratna novčana sredstva TZ grada Kutine dodjeljivat će se za programe destinacijskih menadžment kompanija koji se organiziraju na području grada Kutine, koji su motiv dolaska turista i posjetitelja u Kutinu te doprinose ciljevima unapređenja i obogaćivanja turističkog proizvoda, povećanju turističkog prometa, aktiviranju neiskorištenih turističkih resursa i kreiranju novih motiva dolaska turista.

Za potporu se mogu kandidirati samo programi paket-aranžmana ili tura koji se u potpunosti ili djelomično odvijaju na području grada Kutine (s naseljima) u 2021. godini. Sredstva potpore namijenjena su za sufinanciranje troškova potrebnih za neposrednu realizaciju paket-aranžmana/ture (npr. trošak promidžbe, najam opreme, nabava potrošnog materijala, najam prostora i prijevoznih sredstava, usluge zaštite i druge troškove dozvoljene po mišljenju TZG KT).

Ukupna planirana sredstva za potpore iznose 30.000,00 kuna. Iznos odobrene potpore po pojedinom programu može iznositi do najviše 50% ukupnih prihvatljivih troškova, a prijavitelji mogu prijaviti najviše tri projekta.

Javni poziv otvoren je do 2.6.2021., a obrazac za prijavu možete preuzeti ovdje.

Više informacija o Javnom pozivu dostupno je ovdje.