PromoForum

PromoForum je edukativno lice Promohotela

Izvor i foto: PromoForum

Promohotel - 35. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam

Poreč, sportska dvorana Žatika
12. - 15. 02. 2020.

PromoForum je edukativno lice Promohotela – međunarodnog sajma prehrane, pića i opreme za turizam s fokusom na razvoj ljudskih potencijala u turizmu i ugostiteljstvu.

Ovogodišnji PromoForum kao prvo takvo izdanje prava je poslastica:

• specijaliziranih predavanja vrhunskih stručnjaka iz područja generacijskih razlika, netradicionalnog načina prodaje, neuro HR-a, ugostiteljstva, gemifikacije i transformacijskog coachinga
• „jedan na jedan“ intervjua kao inspirativnih primjera dobre prakse
• inovacija s mogućnošću da prvi u Hrvatskoj i regiji testirate podsvjesne reakcije sebe i svojih djelatnika/timova (NeuroHR)
• mogućnosti umrežavanja i suradnje.

Sjajni predavači kao što su Dalibor Šumiga, Dragan Vojvodić, Rudolf Štefan, Marinela Dropulić Ružić, Monika Ivanović, Bernard Šutić, Kenan Crnkić, zasigurno će publici svaki u svom području otvoriti nove perspektive.

Marinela Dropulić Ružić iz Meraklisa, kao stručnjakinja za istraživanja & HR, približit će publici koncept NeuroHR kao metodologije internog istraživanja na temelju kojih se objektivno i nepristrano mogu donositi odluke i daljnji koraci za timove.

Dalibor Šumiga iz Promosapiensa kao stručnjak za bihevioralni marketing i Google Growth Engine ambasador će kroz nevjerojatne primjere iz psihologije i bihevioralne ekonomije predstaviti koliko je zapravo loših šefova u poduzećima, kako nas naš mozak sprječava da napredujemo na radnom mjestu i kolike su šanse da nas zamijene roboti.

Monika Ivanović, employer branding koordinatorica iz Infobipa, fokus stavlja na vrlo važnu i aktualnu temu, pri čemu objašnjava i naglašava ključne korake, rješenja i iskustva uključenja (onboardinga) i prilagodbe stranih zaposlenika u naše okruženje.

Rudolf Štefan, nagrađivani chef i vlasnik jednog od najcjenjenijih restorana u Hrvatskoj s Michelinovom zvjezdicom predstavit će svoj put, izazove i rješenja stvaranja tima koji živi za objekt, načine integriranja mlađih generacija, iskustva Chefs’ Stage-a te svoje viđenje budućnosti ugostiteljstva.
Bernard Šutić iz The Walnut Grove Group kao iskusni facilitator, publiku će provesti kroz specifična rješenja za veću angažiranost i manji stres, uključujući danske poslovne simulacije za prevenciju stresa, liderstvo i učinkovit timski rad.
Dragan Vojvodić iz Sandler Srbije, stručnjak za prodaju i autor bestsellera „Hraniti Ego ili Porodicu“ uvodi u područje netradicionalne prodaje jasno poentirajući da je svaki djelatnik, a posebno onaj u izravnom kontaktu s gostom i klijentom zapravo prodavač. Odnosno da se treba iz „dodavača“ transformirati u prodavača, ali ne na način na koji smo naviknuli – jer je on zastario i predvidljiv, a koristi ga i konkurencija.

I na kraju, pozornica se prepušta dr. sc. Kenanu Crnkiću, bestseller autoru knjiga „Pazi kojeg vuka hraniš“ i „Nadživjeti život“ i high performance coach-u, iskusnom menadžeru multinacionalnih kompanija će fokus staviti na važnost osobnog razvoja, te naučiti kako preuzeti kontrolu nad svojom svakodnevnicom, koristiti svoj puni potencijal te povećati svoju produktivnost upravljajući prioritetima i svojim najvećim resursom – vremenom.

PromoForum je namijenjen direktorima hotela, restorana, kampova, barova, wellness centara, pomoćnicima direktora hotela, restorana, kampa, wellness centra, direktorima/voditeljima hrane & pića, direktorima/voditeljima ljudskih potencijala, direktorima/voditeljima animacije, direktorima/voditeljima recepcije, direktorima/voditeljima sala/barova, direktorima/voditeljima odjela domaćinstva, vlasnicima restorana, barova i kafića, vlasnicima malih obiteljskih hotela i voditeljima njihovih timova, vlasnicima kampova i voditeljima njihovih timova, te svima koji žele biti korak ispred u osobnom i profesionalnom razvoju.

Vrijednost kotizacije PromoForuma iznosi 2.300,00 kn + PDV.
Ove godine naš Promohotel slavi 35. rođendan i u tom slavljeničkom duhu sve sudionike PromoForuma darujemo s popustom od 35% na kotizacije.

Cijene kotizacije iznose:
- 1 osoba: 1.500,00 kn + PDV
- 2 – 5 osoba: 1.300,00 kn + PDV
- 6 i više osoba: 1.100 kn + PDV
Cijena kotizacije uključuje cjelodnevni program predavanja i dva coffee break-a.
Prijave, informacije te opširniji program PromoForum-a pogledajte na ovom linku: https://www.promohotel.hr/promoforum/ .