Produkcijska kuća Blue planet ponovno snima u Hrvatskoj

Izvor : Pointers Travel      Foto: TZG Krk

Pointers Travel - odjel TV produkcije iz Osijeka u suradnji s Blue planet TV tvrtkom iz Berlina u ovoj godini nastavljaju promovirati najljepše Hrvatske destinacije.
Ovog puta smo se uputili prema kvarnerskim otocima Krku, Cresu, Malom Lošinju i Rabu radi snimanja TV reportaže Kvarner Inseln.

Zahvaljujući suradnji i angažmanu turističkih zajednica grada Krka, grada Cresa, Malog Lošinja i grada Raba, svaki će otok predstaviti svoju turističku ponudu i sve benefite destinacije kroz reportažu u ukupnom trajanju od 22 minute. Gledatelje će kroz isto voditi poznati njemački glumac, Oliver Hörner, i upoznati ih s posebnostima destinacije, od kulture, prirode, aktivnosti, kulinarstva, i
drugo.

Reportaža se snimala od 28. travnja 2021. do 6. svibnja 2021. godine., prikazivat će se sredinom lipnja 2021. godine i to kroz minimalno 30 emitiranja na 6 njemačkih TV postaja, Apple TV-u i Samsungu prime-on-demand. Ovom kampanjom se osigurava više milijunska gledanost u medijima njemačkog govornog područja.
4 kvarnerska otoka potpuno su očarala njemački producentski tim:

“Ovo je prvi put da sam posjetio Kvarnerski zaljev i moram reći da sam vrlo impresioniran ljepotom otoka. Bez obzira na to je li riječ o Lošinju, Rabu, Krku ili Cresu, sva četiri otoka su me potpuno oduševila svojim prekrasnim krajolicima i obalom. Kao i uvijek u Hrvatskoj, ovdje sam sreo srdačne ljude koji su me zaista oduševili. U svakom ću slučaju doći ponovno!” – izjavio je glumac, Oliver Hörner.
Već od sutra, 07. svibnja 2021. nastavljaju novi projekt na otoku Pagu radi snimanje reportaže Mein Novalja.