Otvorenje izložbe 'Jadran Lazić: 50 godina fotografije' u hotelu Palace Elisabeth na Hvaru

Izvor i foto: Turizmoteka/Sunčani Hvar


 Otvorenje izložbe svjetski poznatog splitskog fotografa Jadrana Lazića pod nazivom 'Jadran Lazić: 50 godina fotografije' održati će se sutra 27. srpnja u hotelu Palace Elisabeth, odnosno u Crvenom Salonu hotela, s početkom u 20:00 sati.

Izložba obuhvaća djela nastala u pedeset godina intenzivnog i dinamičnog rada na terenu i snimanja glumaca, pjevača, nogometaša i drugih čiji su životi stekli masovnu popularnost kroz svjetske časopise. Na izložbi će ujedno biti predstavljena monografija fotografija Jadrana Lazića, koja dolazi kao luksuzno opremljeno kapitalno štivo u dva toma na 900 stranica, i postaje vizualni vremeplov glamura dvadesetog stoljeća.

Tako je ove godine po prvi puta Crveni Salon, koji je u sklopu hotela Palace Elisabeth, pretvoren u jedinstvenu galeriju koja nudi posjetiteljima poseban kulturni doživljaj. Prostor je idealan za evente, konferencije i događanja do 80 uzvanika. Kao sastavni dio hotela Palace Elisabeth, prostor je prepoznatljiv po autentičnoj atmosferi i visokim stropovima što ga izdvaja od ostalih mjesta za događaje.

Izložba 'Jadran Lazić: 50 godina fotografije' biti će otvorena do 20. listopada, a posjetitelji je mogu pogledati svaki dan od ponedjeljka do nedjelje.

Izložbu će sutra svečano otvoriti gospodin Jadran Lazić.