#ostanidoma i čuvaj naše Vinkovce

Izvor i foto: TZG Vinkovci

Kao i većini, i nama nedostaju događanja u gradu, užurbanost gradskih ulica, žamor djece, glazba iz kafića.... Lijepo je toga svega se prisjetiti s pogledom u budućnost, željom da se što prije život vrati na ulice našega grada u kojemu se živi kontinuirano preko 8000 godina.

Stoga je Turistička zajednica grada Vinkovaca osmislila nagradni natječaj #ostanidoma i čuvaj naše Vinkovce koji će provoditi u narednom vremenu i kojim želimo potaknuti svoje sugrađane, ali i sve koji vole Vinkovce da nas prate, komentiraju i svakako jednoga dana i posjete. Ovim nagradnim natječajem koji je započeo u ponedjeljak, želimo potaknuti sugrađane da se prisjete lijepih trenutaka na nekom od događanja ili manifestacija u Vinkovcima, da te lijepe trenutke s nama podijele u vidu fotografija, komentara i sl. , a najsretnije očekuje simboličan dar.

U narednom tjednu nova tema očekuje sve radoznale, pa vas pozivamo da nas pratite na društvenim mrežama (facebook: Turistička zajednica grada Vinkovaca i Instagram: @visitvinkovci) kako biste upoznali odnosno podsjetili se na sve ljepote Vinkovaca, njegovih ljudi, ulica, događaja i dr.
A sve uz obvezno čuvanje svoga i zdravlja svih uz poruku #ostanidoma i čuvaj naše Vinkovce.