Novigradski predškolarci u Aminess Miramì Family Villageu

Izvor i foto: Aminess

Više od 20 predškolaraca novigradskog dječjeg vrtića Tičići sudjelovalo je u specijalnoj edukativno-zabavnoj radionici u Aminessovom Miramì Edutainment Factoryju. U sklopu ovog programa djeci su predstavljeni Wonder Workshop roboti koji potiču kreativnost, razvijaju kognitivne vještine, a mališani su imali priliku i programirati ih. Ovo je već treća godina zaredom da su u Aminessu za novigradske mališane organizirali poseban dan u Aminess Park Maredi, u Miramì Family Villageu. Pored samog edukativnog djela radionice koji su vodili posebno obučeni Aminess edukatori, djeca su uživala i u igri na otvorenom te u mini disco plesu s maskotom, veselom hobotnicom Miramì.

Lana Končarević, voditeljica Miramì Family Villagea ovom se prilikom osvrnula na dolazak mališana: „Raduje nas što već treću godinu zaredom imamo priliku ugostiti mališane novigradskog vrtića Tičići. Naši najmlađi sumještani uživali su u Edutainment radionicama koje spajaju zabavu i učenje na jedan zanimljiv i drugačiji način. Nadamo se da će im ovaj dan proveden u Miramì edutainment factoryiju ostati u sjećanju kao radostan i nesvakidašnji.“

Svoje dojmove izrazila je i ravnateljica dječjeg vrtića Tičići, Mirjana Andrilović: „Mi smo jako ponosni na naše male „Tičiće“ koji će već na jesen krenuti u školu. Ovakve radionice svakako doprinose razvoju njihovih kognitivnih vještina, jer na zabavan način potiču njihov razvoj , spremaju za formalno školovanje koje im slijedi.

Već treću godinu smo tu, svake godine su djeca oduševljena ovim danom pa bih iskoristila priliku i da zahvalim Aminessu na ovoj hvalevrijednoj inicijativi druženja, igranja i edukacije u ime svih roditelja, djece, ali i djelatnika našeg vrtića. Sigurna sam da će ova suradnja biti dugoročna te da će mnoge generacije novigradskih predškolaraca imati priliku uživati u ovakvim danima.“


###

O Aminess hotelima i kampovima
Aminess Hotels & Campsites već dugi niz godina uspješno pružaju izvrsnost u segmentu hotelijersko-turističkih usluga na području Istre i Dalmacije. Osim osnovne smještajne turističke ponude tvrtka je konstantno usmjerena praćenju trendova i ulaganju u razne segmente na području gourmeta, sportske rekreacije i wellnessa. Svojim gostima pružaju vrhunsku, individualiziranu uslugu kroz 4 hotela (dva u Istri i dva u Dalmaciji) te kroz dva kampa u Novigradu, Istri. U Novigradu se nalaze hoteli Aminess Maestral Hotel 4* i Aminess Laguna Hotel 3* te kampovi Aminess Park Mareda 4* i Aminess Sirena 4*. Od 2012. godine Aminess svoju uspješnu priču širi i na Dalmaciju s Aminess Lume Hotel 4* na otoku Korčuli te od 2014. godine i na Aminess Grand Azur Hotel 4* u Orebiću na poluotoku Pelješcu. Strateški cilj i mjerilo uspjeha svih naših aktivnosti je prepo-znavanje zahtjeva, potreba, želja i očekivanja naših gostiju te je zato osnovni zadatak svih koji sudjeluju u procesu osigurati vrhunsku uslugu smještaja, hrane i pića te svih popratnih sadržaja. Politikom kvalitete kao temeljem poslovnog upravljanja Aminess hotelima i kampovima izražavamo naš odnos prema zainteresiranim subjektima, a naročito gostima, vlasnicima, radnicima, dobavljačima, lokalnoj zajednici, okolišu i zakonu.
###