Makarska: Jesenski Jazz festival

Izvor i foto: TZ Makarska

U Makarskoj  se krajem rujna održava Jesenski Jazz festival  u organizaciji turističke agencije Apollo ,TZ Makarske,Grada Makarske, Jazz kluba " Sarpsborg " iz Osla , New Orleans Workshop Jazz kluba iz Osla, Udruge Makarska Jazz i Hotela Biokovo.

Jesenski Jazz festival traje od 27.09. - 05.10. i ukupno će na 12 raznih mjesta biti izveden 31 koncert, a vrhunski glazbenici iz 21 benda dolaze iz Švedske, Norveške, Danske, Amerike i Hrvatske. Nastupaju i glazbenici iz Makarske i to: Ma Bossa, Kloe Chimesi i Magic Groove.


Zanimljivo je da će glazbenici održavati koncerte za vrijeme doručka, ručka i večere na raznim mjestima, a ljubitelji Jazz glazbe će zasigurno doći na svoje.

Koncerti će se održavati u restoranu "Bounty", Hotel Biokovu, Hotelu Meteor, Hotelu Miramare, restoranu"Il Golfo", u ulici Kalalarga, restoranu"Libertas", Restoranu"Panorama" u Velikom Brdu, Pivnici "Pivac", restoranu "Riva", hotelu Romana Beach Resort i naravno na Kačićevom trgu u Makarskoj.

Vrhunskim glazbenim koncertima Makarska završava ljetnu sezonu, i priprema se za odličan zimski program koji će biti organiziran u okviru "Božičnog grada".