Gastro delicije u Zvijezdi i zabavne aktivnosti na Korani u Karlovcu

Izvor i foto: TZG Karlovac

 U petak 24. rujna u prijepodnevnim satima u dvorištu Trgovačko ugostiteljske škole Karlovac u središtu karlovačke Zvijezde učenici škole, budući kuhari, pripremat će gulaš od divljači u kotlićima na otvorenoj vatri pod nadzorom svojih mentora.
Uz čak četiri rijeke, karlovački kraj ima i prekrasne šume stoga je meso divljači tradicionalna namirnica karlovačkog kraja. Ovu aktivnost pripreme gulaša od divljači u kotlićima na otvorenoj vatri organiziraju učenici i djelatnici Trgovačko ugostiteljske škole Karlovac kao još jednu u nizu svojih promotivnih aktivnosti na temu pripreme tradicionalnih jela te promocije zanimanja. Gulaš od divljači bit će gotov oko 10.00 sati nakon čega slijedi i prodaja zainteresiranim posjetiteljima.
U subotu 25. rujna Slatkovodni akvarij Aquatika i TZ grada Karlovca – Visit Karlovac pripremili su zanimljiv i edukativan program za sve one koji traže ideju za vikend izlet. Razne aktivnosti na otvorenom, zanimljivi edukativni sadržaji i svirka odličnih bendova uz rijeku Koranu prilika su da upoznate Karlovac i saznate više o njegovim rijekama.
Ove subote, 25. rujna u poslijepodnevnim satima od 16 do 19 sati posjetitelje očekuju razne aktivnosti:
• Animacijske aktivnosti na obali Korane streličarstvo, badminton, hammoc park između jablanova, dnevni boravak s didaktičkim igračkama, camping park, zip line, obaranje kantica vodenim špricama,slack line traka, supovi
• Edukacijske aktivnosti “Susret s rijekom” uz pomoć dva holograma o životinjama koje žive u rijeci i uz rijeku!
• Koncert benda The Gigsons

Detaljan program Subotom na Koranu! provjerite na poveznici https://visitkarlovac.hr/subotom-na-koranu/