Crikvenica: Tjedan turske kuhinje

 

Izvor i foto: TZG Crikvenica

Povodom obilježavanja Tjedna turske kulture u Hrvatskoj, turski kulturni centar Yunus Emre Enstitusu u suradnji s Udruženjem obrtnika grada Crikvenice i Vinodolske općine te Jadran Crikvenica hoteli i kampovi d.d. organizira RADIONICU TURSKE KUHINJE koju će voditi poznati turski kuhari g. Ali Açikgül i g. Idris Güler.

Radionica će se održati u četvrtak 16. svibnja 2019. od 10:00 do 12:00 sati, u hotelu „Esplanade“ u Crikvenici, Strossmayerovo šetalište 52.

Organizator Vas poziva na degustaciju turskih specijaliteta koja će se pripremati tijekom radionice, a koja započinje u 12:00 sati.

Ukoliko želite razgovarati sa sudionicima radionice potrebno je prethodno najaviti svoj dolazak na e-mail: ivona.steko@aprioriworld.com, a za sve dodatne informacije možete nazvati na 00385 (0)91 3010 336.