Baška: Ribarski dan IZMJENA!

 Izvor i foto. TZO Baška

Zbog najavljenog lošeg vremena došlo je do izmjena u programu Ribarskoga dana.

RIBARSKI DAN 2019: PROGRAM

Otvorenje izložbe "Kamik kao more", nastup KD "Šoto" i klape Zvonimir, defile ribarskih barki i potezanje konopa održat će se danas po izmjenjenom rasporedu, dok se koncert Maura Staraja i La Bande prebacuje na nedjelju, 4. kolovoza.

Uz tradicionalna događanja poput povlačenja mreža i hodanja po gredi, u subotu nas očekuje i izuzetno bogati program Dječjeg ribarskoga dana!
Naravno, ključan faktor zabave je odlična glazba pa tako ove godine na Ribarskom danu pjevamo i plešemo uz Maura Staraja & La Bandu, grupu XFinity i legendarnu Crvenu jabuku!

SUBOTA, 3.8. u 22:30 h

Crvena jabuka jedan je od najdugovječnijih i diskografski najaktivnijih pop rock bendova u Hrvatskoj i regiji. U 34 godina karijere objavili su 21 album, godišnje odsviraju više od 100 koncerata, a mogu se pohvaliti i brojnim turnejama po Europi, SAD-u, Kanadi i Australiji.
Rasprodani koncerti i oduševljena publika najbolji su vjetar u leđa grupi kojoj ni tisuće pređenih kilometara nisu prepreka za ulazak u studio i snimanje novih pjesama.

SUBOTA, 3.8. u 20:30 h

Band sastavljen od istinskih zaljubljenika u glazbu, prijatelja i profesionalaca koji su svoj “zanat” ispekli kroz niz godina i ostvarene suradnje sa eminentnim hrvatskim umjetnicima te bili aktivni članovi uspješnih cover i festivalskih bandova.
Stečeno iskustvo, u tim šarolikim glazbenim formacijama, pretočili su jedan band s jednim ciljem, da soj entuzijazam i pozitivnu energiju podijele s nama - XFinity!

NEDJELJA 4.8. u 21h

Mauro Staraj i La Banda su band iz Rijeke koji, spojem čakavskog dijalekta, mediteranskog temperamenta te tex-mex zvukom, od svakoga live nastupa naprave čisti rock'n'roll show!

Mauro Staraj je kantautor i kolumnista koji je, nakon 10 godina u ulozi pjevača i skladatelja u grupi Koktelsi, krenuo u solo karijeru i oformio La Bandu, grupu vrhunskih profesionalnih glazbenika sa Kvarnera.