Amadria Park - COVID-19 preporuke i savjeti

Izvor i foto: Amadria Park

Kako bi svojim gostima umanjili stres putovanja u doba pandemije i olakšali Vam pripreme za putovanje i boravak izvan sigurnosti Vašeg doma, pripremili smo za Vas savjete i preporuke za putovanje kao i popis procedura kojih se držimo u Amadria Parku kako bi povećali Vašu sigurnost boravka u našim hotelima.

Savjeti prije polaska

Na web-stranici Europske komisije ‘Re-open EU‘ možete pronaći informacije o putovanju unutar granica Europske unije, situaciji na graničnim prijelazima te svim dostupnim prijevoznim sredstvima i turističkim uslugama u državama članicama Europske unije.

Preporučamo stranim građanima koji namjeravaju boraviti u Republici Hrvatskoj da unaprijed dostave svoje osobne podatke putem web stranice entercroatia.mup.hr kako bi skratili vrijeme čekanja za prelazak državne granice.
Stanje na glavnim cestama, graničnim prijelazima i drugim frekventnim putničkim pravcima u svakom trenutku možete provjeriti na kamerama Hrvatskog autokluba.
Za sve dodatne informacije o korona virusu u Republici Hrvatskoj posjetite www.koronavirus.hr

Samo za naše goste

Amadria Park surađuje s medicinskim tvrtkama koje pružaju svoje usluge 24 sata dnevno. U sklopu te suradnje organiziramo PCR ili antigensko testiranje te serološko testiranje na COVID-19 u prostorima svih Amadria Park hotela.
Postupak je vrlo jednostavan, prije dolaska u hotel ili tijekom Vašeg boravka možete kontaktirati Odjel rezervacija ili recepciju hotela kako bi dogovorili svoj termin testiranja.
Broj telefona Odjela rezervacija:
Opatija & Zagreb: 00 385 51 278 007
Šibenik: 00 385 22 361 001

Ukoliko imate potrebe za nekim drugim medicinskim uslugama, osoblje medicinskih tvrtki s kojima surađujemo može vam pomoći na različite načine – od redovnih lijekova koje koriste Vaša djeca do pomoći osobama s kroničnim bolestima. Pomoći će Vam i u komunikaciji s lokalnim medicinskim ustanovama ili premošćivanju jezične barijere ili kao pratnja bolesnika u lokalne bolnice.

Termini otvaranja hotela i dodatnih sadržaj

Zagreb
Amadria Park Hotel Capital: otvoren

Opatija
Amadria Park Hotel Milenij: otvoren
Amadria Park Hotel Sveti Jakov: otvoren
Amadria Park Hotel Royal: otvoren
Amadria Park Grand Hotel 4 opatijska cvijeta: otvoren
Amadria Park Hotel Agava: otvoren
Hotel Gardenija: otvoren

Šibenik
Amadria Park Hotel Ivan: otvoren
Amadria Park Hotel Jure: 30.04.2021.
Amadria Park Hotel Andrija: otvoren
Amadria Park Hotel Jakov: 14.05.2021.
Hotel Niko: 30.04.2021.