12. Smotra klapa u Dramlju

Izvor i foto: Turizmoteka/TZG Crikvenica

Ove se subote, 4. lipnja 2022., u Dramlju priprema prava glazbena poslastica ne samo za stanovnike crikveničkoga kraja, nego i posjetitelje, koji će 12. godinu zaredom uživati na Smotri klapa.

Ovaj se glazbeni susret tradicijskog izričaja svake godine održava pred kraj ili kao šećer na kraju proslave "Dana svete Jelene" u Dramlju. Osim što u njemu jednako uživaju sudionici i gosti, ono što ga čini posebnim i još dražim je prekrasna lokacija – mirna lučica Pazdehova u Dramlju, u kojoj vam se katkada čini kao da je vrijeme stalo.

I ove će godine na Smotri klapa sudjelovati sjajne muške i ženske klape iz okolice, ali i ostalih dijelova Hrvatske. Tako ćemo imati priliku uživati u vrhunskim glasovima i interpretaciji sljedećih majstorica i majstora klapskog pjevanja:

Klapa "Tić", Tribalj (m)
Klapa „Liburnia“, Viškovo (m)
Klapa „Cetinjani“, Hrvace (m)
Klapa „Cetinjanke“, Hrvace (ž)
Klapa „Krijanca“, Rab (m)
Klapa „Porto Re“, Kraljevica (ž)
Klapa „Kraljevica“, Kraljevica (m)
Klapa „Bošket“, Zagreb (m)
Klapa „Šuferini“, Srinjine (mj)
i, naravno, simpatične domaćice:
Klapa "Sveta Jelena" (ž) iz Dramlja.

Pjevat će se od 20:30 h, a program će voditi Neno Pavinčić.

Organizator: KUD "Jelena Dramalj"
Pokrovitelji: Grad Crikvenica, Turistička zajednica Grada Crikvenice, Županijska lučka uprava Crikvenica, ŠRD „Lovrata“, Mjesni odbor Dramalj.

Sve što vam treba za savršenu subotnju večer su tradicionalna glazba, opušteni ambijent uz samo more i druženje s dragim ljudima, zato dođite na 12. Smotru klapa u Dramlju!