Veliko priznanje Atlasovoj kvaliteti usluge

Atlasu nagrada krstaške kompanije AIDA Cruises za najbolju uslugu među turoperatorima u sezoni 2018.

Izvor i foto:  Adiatica.net

Krstaška kompanija AIDA dio je Costa grupe, zapošljava preko 9500 ljudi i u floti broji 13 brodova. Nagradu za najbolju uslugu među turoperatorima dodjeljuje za period od travnja do listopada 2018. godine u konkurenciji svih turoperatora koji su odrađivali izlete i transfere za AIDA-ine goste na kružnim putovanjima Kanadom, Sjevernim morem, Baltikom, Mediteranom, SAD-om, Japanom...
Kriterij za odabir pobjednika bile su ocjene gostiju koji su koristili Atlasove usluge, kao i ocjene AIDA-inih timova za ovaj segment poslovanja sa svih krstaša.

Putnička agencija Atlas u ovoj je sezoni zabilježila ukupno 63 dolaska AIDA-e u lukama u Dubrovniku i Zadru (33 u Dubrovniku i 30 u Zadru) i pružala usluge više od 40.000 gostiju ovog krstaša pa je tako svakog tjedna za ove usluge, primjerice, korišteno 60 autobusa.

Frank Bönsch, direktor sektora izletničkog programa na brodovima u AIDA-i, izjavio je: „Cijenimo stalan trud agencije Atlas i svih uključenih zaposlenika da našim putnicima pruže najbolju uslugu na destinaciji, što se vidjelo i po ovosezonskim rezultatima“.

Tomislav Varga, predsjednik Uprave Atlasa i adriatica.net Grupe, dodao je kako je ova nagrada najbolji pokazatelj Atlasove snage u segmentu operacija i DMK usluge, koju ova najveća turistička agencija već 95 godina pruža