Tvrtka D-Marin Dubai LLC kreće s upravljanjem marinama u Dubaiju

Slijedom uspostavljenog partnerstva tvrtki Meraas, Dubai Holding i D-Marin, započinje upravljanje marinama Al Seef, Business Bay i Jaddaf Waterfront

Izvor i foto: D-Marin

 Jedan od najvećih lanaca marina na istočnom Mediteranu D-Marin započinje s upravljanjem trima marinama u Dubaiju.

Tvrtka D-Marin Dubai LLC, nastala kao zajedničko partnerstvo holdinga Meraas sa sjedištem u Dubaiju i D-Marina, otpočet će s pružanjem usluga upravljanja u marinama Al Seef, Business Bay i Jaddaf Waterfront. Bit će to prvi korak u nastojanju da se Dubai pretvori u međunarodnu destinaciju koju preferiraju vlasnici luksuznih jahti.

Tvrtka D-Marin Dubai LLC osnovana je krajem 2018. godine kako bi se zadovoljila rastuća potražnja za razvojem marina i njihovim upravljanjem na području Zaljeva, te stvorilo regionalno nautičko središte u Dubaiju.

Ta nedavno osnovana tvrtka pružat će usluge upravljanja u marinama Al Seef, Business Bay i Jaddaf Waterfront, kao i usluge tehničkog savjetovanja na Meraasovim projektima u Port de La Meru, priobalnoj destinaciji nadahnutoj Mediteranom, te Dubai Harbour-u, jedinom središtu nautičke zajednice na Bliskom Istoku. Iste će usluge pružati i u marinama Marsa Al Arab – također u Dubaiju.

D-Marin će kroz poslovanje tvrtke D-Marin Dubai LLC i dalje biti usmjeren na razvoj usluga upravljanja marinama na Bliskom Istoku, diverzifikaciju gospodarstva u Dubaiju i doprinos istome, te pozicioniranje Dubaija kao važne destinacije za luksuzni pomorski turizam u regiji.

Zahvaljujući sklopljenim partnerstvima D-Marin je proširio svoju mrežu marina te sada ima 14 marina u pet različitih zemalja.

O Meraasu
Meraas je konglomerat sa sjedištem u Dubaiju, aktivan u sektorima kao što su nekretnine, turizam, hotelijerstvo, hrana i piće, maloprodaja, rekreacija i zabava, tehnologija, pomorstvo i zdravlje.

Misija tvrtke jest izgraditi kreativnu urbanu kulturu u kojoj će zaživjeti uspješne i napredne zajednice. Među Meraasovim su ulaganjima i neka od najcjenjenijih nekretnina na vrhunskim lokacijama, uključujući Bluewaters Residences, Bvlgari Residences, Cherrywoods, City Walk Residences, Nikki Beach Residences, Port de La Mer Residences, Villa Amalfi i Zabeel Saray Royal Residence.

U portfelju tvrtke nalazi se više od 80 milijuna četvornih stopa urbaniziranog zemljišta, više od 3.500 domova, 2.000 maloprodajnih prostora, te 15 znamenitih destinacija, uključujući Al Seef, Bluewaters, Boxpark, City Walk, Dubai Harbour, Jumeira Bay, Kite Beach, La Mer, Last Exit, Pearl Jumeira, The Beach i The Outlet Village.