Katarina line - deluxe krstarenje Dubrovnik - Opatija

U subotu 05.lipnja, gosti su isplovili iz Dubrovnika brodom deluxe superior kategorije - BLACK SWAN

Izvor i foto: Turizmoteka/Katarina Line

U ovim vrlo neizvjesnim vremenima, u vremenima kada je pandemija paralizirala svijet i glavna tema gotovo svih razgovora su brojke u različitim kontekstima, vrste testiranja na COVID, mogućnosti kretanja unutar i izvan granica, s velikim ponosom mi možemo objaviti vijest da smo realizirali krstarenje našom prelijepom obalom za grupu gostiju iz Španjolske. Dugo i pomno planirani odmor u Hrvatskoj naši gosti započeli su u Dubrovniku od kuda su i krenuli na svoje sedmodnevno putovanje.

U subotu 05.lipnja, gosti su isplovili iz Dubrovnika brodom deluxe superior kategorije - BLACK SWAN. Do iduće subote 12. lipnja, povezat će na svojoj ruti jug i sjever naše obale. Posjetit će otoke Korčulu i Hvar kao i grad Split, uživat će u ljepotama slapova Krke, ljepotama znamenitog Šibenika i drevnog Zadra, posjetit će i jedan od najljepših otoka sjevernog Jadrana - Rab te na svoje zadnje noćenje u Opatiju stići će u petak 11. lipnja u ranim popodnevnim satima.
Na brodu je 35 gostiju, a za vrijeme krstarenja gostima su organizirani različiti izleti kao i dodatne aktivnosti na kopnu.

Svjesni smo činjenice da će i ova turistička sezona biti izazovna i teška, da nećemo popuniti svih 60 brodova naše KATARINA LINE flote, ali radimo sve što je u našoj moći kako bi popunili naše kapacitete. Obogatili smo našu ponudu krstarenja kroz srpanj i kolovoz po zaista vrlo popularnim cijenama i to na svim kategorijama brodova, od najviše deluxe superior kategorije brodova s balkonima, do onih manjih drvenih motornih jedrenjaka. Riječ je o polascima iz Opatije, Splita i Dubrovnika, uključujući sedmodnevna krstarenja kao i ona putovanja kraćeg itinerera od tri, četiri ili pet dana.

U popunjavanju kapaciteta, prodaji na USA tržištu i vraćanju gostiju iz Amerike u Hrvatsku, svakako će pomoći i direktne avio - linije kompanija United Airlines i Delta Airlines koje su uspostavljene s dubrovačkom zračnom lukom.

 


Hvala i srdačan pozdrav.

S poštovanjem,

Katarina Line________________________________________

Za sve dodatne informacije kontaktirajte:

Sanja Nekić Laginja
sanja@katarina-line.hr
091/2721 200