ACI Sail – jedrenje budućnosti

“Jedrenje 21. stoljeća”

Izvori foto: Turizmoteka/ ACI


Inovativnost, vizija i liderstvo opisuju ACI kao tvrtku već 36 godina. Od jedinstvenog lanca marina na Jadranu preko sjajno organiziranih regata ACI Match Race Cupa s najvećim jedriličarskim zvijezdama do projekta koji će obilježiti budućnost jedrenja na Jadranu.

Riječ je o projektu ACI Sail koji je u suradnji s vrhunskim proizvođačem jedrilica Nautor’s Swan službeno predstavljen na nautičkom sajmu u Genovi.

“Jedrenje 21. stoljeća” kreće s ACI Sail Club Swan 36 trening centrom u ACI marini Split i flotom od šest najnaprednijih svjetskih jedrilica Club Swan 36 koje će jamčiti jedinstveno jedriličarsko iskustvo.

“ACI je u nautičkom biznisu više od trideset godina i tu razinu ljubavi, strasti i znanja prema moru može ponuditi jako malo kompanija na svijetu. ACI Sail nastavak je naše bogate jedriličarske tradicije u modernom izdanju. Uz inovativan i napredan brod i najbolje jedriličare poput Ivana Kljakovića Gašpića nudit ćemo jedinstven i prepoznatljiv koncept jedrenja na Jadranu”, pojasnio je Kristijan Pavić, predsjednik Uprave ACI-ja.

ACI je na nautičkom sajmu u Genovi u suradnji s prestižnim proizvođačem jedrilica, Nautor's Swan, službeno najavio projekt ACI Sail koji će nuditi novu razinu jedriličarskog iskustva na Jadranu.

ACI Sail ili “Jedrenje 21. stoljeća”, priprema prvi u svijetu ACI Sail Club Swan 36 trening centar. Opremljen flotom inovativnih, brzih i najnaprednijih svjetskih jedrilica Club Swan 36 i posadom iskusnih profesionalnih jedriličara, ovaj ekskluzivni trening centar nudit će jedinstveno jedriličarsko iskustvo kako za profesionalne jedriličare, pa tako i za amatere.

Prva regata na kojoj će se natjecati i ACI Sail Team na najnovijem Club Swan 36 održat će se tijekom The Nations Trophy 2019, 8-12.10.2019., Palma de Mallorca.

Više o ACI Sail projektu saznajte na ACI Sail internet stranicama.