ACI otvara 1.srpnja novu marinu u Slanom

Mjesta za 200 plovilaIzvor i foto:ACI
Najnovija ACI marina, sagrađena u mjestu Slano nadomak Dubrovnika, koja je ponijela ime osnivača ACI-ja Veljka Barbierija – otvara se 1. srpnja 2016!
U povodu početka rada nove ,22. marine u svom lancu ACI za goste i nautičare priređuje veliku proslavu. Kako je upravo 1. srpnja Dan ACI-ja, ACI će u Slanom, otvaranjem novog nautičkog centra na Dubrovačkoj rivijeri, proslaviti na najsvečaniji način svoj 33. rođendan.
Nova ACI marina „Veljko Barbieri“ u Slanom na vez može primiti 200 plovila duljine od 11 do 20 metara i ispunjava sve zahtjeve nautičara.Smještena je na kraju predivnog zaljeva krajnjeg juga Dalmacije, s kojega se otvaraju vrata prekrasnog dubrovačkog arhipelaga – Elafita i nacionalnog parka otoka Mljeta.
U gastronomskoj ponudi restorana nove marine služit će se prvoklasne ribe i školjke uz vrhunska vina Dalmacije, a sve od namirnica lokalnih proizvođača dubrovačkog i pelješkog podneblja.

Povodom otvaranja svoje najnovije marine, ACI svojim gostima i nautičarima nudi primamljive pogodnosti za godišnji i dnevni vez.