Uniline, vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj proširuje svoj tim novim članovima

Pridružite se toj uspješnoj obitelji!

Izvor i foto: Uniline

Unazad nekoliko godina, Uniline je vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj i među vodećim turističkim kompanijama u regiji, a struka je redovito nagrađuje brojnim priznanjima. 2017te Uniline je proglašen Najboljom DMK putničkom agencijom, 2018te Najboljom velikom DMK putničkom agencijom, dok su 2018tu završili sa Zlatnom kozom u rukama, nagradom koja se dodjeljuje najuspješnijim trgovačkim društvima u Istri. Uz poslovno sjedište u Puli, kompanija posluje u uredu u Zagrebu te poslovnicama diljem Hrvatske, u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji, Kini i Južnoj Koreji.

U Unilineu uvijek nastoje biti profesionalni, a želite li i vi biti dio njihovih, ali i vlastitih uspjeha, pridružite se ovoj uspješnoj obitelji. Ako je turizam grana u kojoj želite razvijati svoju karijeru, prijavite se na otvoreni natječaj prema vašim kompetencijama. Svoju prijavu šaljite na e-mail: posao@uniline.hr s naznakom radnog mjesta za koje se prijavljujete. Samo jedan klik dijeli vas od vašeg budućeg radnog mjesta: OVDJE
Ako se niste prepoznali ni u jednoj otvorenoj radnoj poziciji, poznajete li nekoga tko bi bio idealni budući Unilineovac, ovu vijest podijelite s njim.