Posao u Aminessu

Aminess hoteli i kampovi na Danima poslova u turizmu u Splitu

Izvor i foto: Aminess

 U petak, 1. veljače Aminess hoteli i kampovi predstavit će sve prednosti rada u kompaniji na sajmu Dani poslova u turizmu, u Športskom centru Gripe u Splitu.

U svojim hotelima i kampovima u Novigradu te u hotelima u Orebiću i na Korčuli, Aminess u visokoj sezoni zapošljava 650 djelatnika među kojima su oni zaposleni na određeno i neodređeno, pripravnici, učenici i studenti. Ove godine traži se novih 100 zaposlenika i to najviše u odjelu kuhinje, restorana i domaćinstva, no traže se i zaposlenici za odjel recepcije, hortikulture, održavanja, animacije i sporta.

„U Aminessu njegujemo prijateljske odnose sa zaposlenicima, a njihov rad kontinuirano prate mentori, voditelji i direktori objekata. Svake godine radimo na poboljšanju uvjeta rada i povećanju primanja, a uz brojne edukacije, svakom zaposleniku nastojimo pristupiti individualno te sukladno interesima i ostvarenim rezultatima pripremiti plan osobnog razvoja i napredovanja. U sudjelovanju na sajmovima poput ovoga vidimo odličnu priliku za daljnji rast kompanije kroz iskustva novih zaposlenika te promociju turističko-ugostiteljske industrije i povezanih zanimanja“, izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

Kompanija osigurava prehranu i smještaj svim sezonskim zaposlenicima u destinacijama u kojima posluje. Bez obzira na status radnog odnosa, svim je zaposlenicima omogućen i širok izbor edukacija, razvojni program za pripravnike i buduće voditelje, kao i razvoj talenata kroz iskustva na različitim radnim mjestima te kroz mentorstvo. Također, u hotelima i kampovima provodi se i stručna praksa za učenike turističko-ugostiteljskih srednjih škola, a Aminess trenutačno stipendira 11 učenika.

O visokoj razini kvalitete uvjeta rada u Aminessu govori i certifikat Poslodavac partner koju dodjeljuje portal Moj posao čiji je Aminess nositelj od 2017. godine.