Intours DMC za ured u Dubrovniku

Traži djelatnika za radno mjesto: Projekt manager

Izvor i foto: Intours DMC - Slovenia and Croatia

Želite li se pridružiti našem timu u Dubrovniku i sudjelovati u kreiranju vrhunskih doživljaja i eventova ?
Možete li o sebi reći da Vas krasi strastveni pristup poslu ? Volite li iznenađivati svoje goste ? Dišete li turizam ? Doručkujete li incenitve ? Govorite li više od jednog stranog jezika?
Da?
Molimo Vas nastavite čitati. Mogli bismo imati nešto za Vas!

Vještine koje tražimo:
Poznavanje destinacije (imate li Dubrovnik i regiju u « malom prstu » ? ), iskustvo u projekt managementu ili turizmu. Engleski je «must», ako dodatno govorite Njemački i/ili Francuski jezik – oduševljeni smo !
Vozačka dozvola B kategorije.

Međutim:
smatramo kako je je dobar stav puno važniji od iskustva u poslu – stoga nemojte oklijevati s prijavom čak i ako nemate radnog iskustva.

Dobro se uklapate u naš tim, ukoliko ste:
strastveni i znatiželjni u poslu, kreativni, fleksibilni, dobro organizirani, prijateljski raspoloženi te profesionalni u komunikaciji, izgledu i pristupu. Timski igrač.
Naša ponuda uključuje i nešto više:
volimo raditi u ugodnom okruženju i donositi pozitivnu energiju na posao. Međusobno poštovanje i kolegijalnost su nam jako važni. Nudimo ugovor na puno radno vrije (40 sati tjedno). U Dubrovniku je naš ured u Metohijskoj ulici br. 4
Što se prije javiš – tim bolje!

Pošaljite CV na Engleskom jeziku na adresu « info@intours-dmc.com » te nam ukratko objasnite zašto se želite priključiti našem timu. Prihvaćamo prijave zaključno s danom 20. studenog 2017., međutim nemojte oklijevati prijaviti se odmah. Što nam se prije pridružite, tim bolje.