Tehnološki trendovi koji mijenjaju doživljaj hospitality industrije

Najnovija Samsung tehnološka rješenja za hospitality industriju

Izvor i foto: Turizmoteka/Samsung

Hospitality industrija postaje sve izazovnija. Sve brojnija konkurencija, tehnološke revolucije, kao i promjene navika potrošača, na neki način svakodnevno utječu na hotelska poslovanja diljem svijeta. Kako bi hotelijeri i ugostitelji ostali relevantni u svom sektoru potrebno je, između ostaloga, da ostanu otvoreni za promjene i usvajanje tehnoloških trendova koji bi mogli promijeniti i unaprijediti njihovo poslovanje.

Najnovija Samsung tehnološka rješenja za hospitality industriju – Samsung Display Solutions predstavio je Dino Kovačević, voditelj IT prodaje Samsung Electronics Adriatic, na ovogodišnjoj Best Stay 2019 konferenciji, koja okuplja više od 300 sudionika iz hotelskog i turističkog sektora.

Vlasnici hotela i ugostitelji u potrazi su za što jednostavnijim rješenjima kako bi upravljali sadržajem na više lokacija i tako zadovoljili potrebe svojih gostiju, koji očekuju besprijekorno digitalno iskustvo od trenutka kada uđu u prostoriju. Širok portfelj Samsung Display Solutions zaslona omogućuje pružanje informacija u stvarnom vremenu i personalizirani sustav zabave u hotelskim sobama.

Samsung zasloni provjerena su kombinacija najboljega – vrhunske kvalitete slike i pouzdanog dizajna, koji će zasigurno poboljšati korisničko iskustvo prilikom boravka u hotelu.
Ovaj moderan i sofisticiran asortiman proizvoda omogućava hotelijerima i ugostiteljima podizanje njihovog brenda na višu razinu, a kao svjetski lider na području izrade vrhunskih zaslona, Samsung jamči pouzdane i trajne proizvode.
Više informacija o Samsung Display Solutions možete pronaći na https://displaysolutions.samsung.com/industries/hospitality.