Prvi plutajući bazen u Palm Jumeirahu (UAE)

Bazen ima slatku vodu

Izvor: Turizmoteka                    Foto: Nakheel Hospitality & Leisure

Nakheel Hospitality & Leisure, hotelski, ugostiteljski i ugostiteljski objekt Nakheela, otkrio je prvi plutajući bazen u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, smještenog 50 metara od obale u vodama svjetski poznatog Palm Jumeiraha u Arapskom zaljevu.
Tako je otvoreno novo odredište za opuštanje uz bazen i zadivljujuće mjesto za privatna događanja noću, bazen je jedinstveno proširenje Breeze Beach Grill-a u Club-u Vista Mareu, u jednoj od Nakheelovih rastućih kolekcija klubova i restorana diljem emirata.  

Bazen je dostupan 50-metarskom šetnicom. To je 20-metarski bazen, širok 10 metara, dubok 1,2 metra, ima veliko palubno područje s ležaljkama i sjedećim garniturama za 75 osoba.
Pričvršćen je za morsko dno pomoću Seaflex sustava za sidrenje koji se koristi za pontone i plutajuće kabine.

Thorsten Ries, direktor, Nakheel Hospitality & Leisure, rekao je: “Ova nova atrakcija je jedinstvena jer omogućuje gostima da izaberu slatku vodu u bazenu ili plivanje u slanoj vodi u Arapskom zaljevu, na istoj lokaciji.

“Breeze Beach Grill je inače jedna od naših najpopularnijih destinacija za blagovanje i razonodu, zahvaljujući izvrsnoj lokaciji i privatnoj plaži“ rekao je Ries, te dodao "Sada ima dodatnu privlačnost prvog plutajućeg bazena, dodatno povećavajući njegovu privlačnost kao mjesto koje je potrebno posjetiti kada ste u Dubaiju."
Noću, bazen se pretvara u privatno mjesto - idealno za korporativne događaje, predstavljanja proizvoda ili obiteljske proslave.


https://www.nakheel.com/styles/files/images/Floating%20pool%20at%20Breeze-600.jpg