Prvi na svijetu 'veganski apartman'

Prvi s ponudom za vegane Hilton London Bankside

Izvor : Turizmoteka                Foto: Hilton London Bankside

U hotelu Hilton London Bankside od nedavno možete rezervirati veganski apartman . Taj suite, stvoren je u partnerstvu sa stručnjacima za dizajn iz Bompas & Parr. Pobornici veganstva već su izrazili zadovoljstvo takvom ponudom koja nudi vegansko iskustvo, od recepcije i kartice s ključem do vegan-friendly posteljine i eko- pamučni tepiha.

Svi apartmani doživjeli su potpunu obnovu. Da bi ih prilagodili sa suvremenim veganskim načinom života, sve, od jastuka i toaletnih potrepština do jelovnika u sobi i ponude u mini baru redizajnirano je kako bi stvorila ponuda za luksuzno i gostoljubivo iskustvo za etički svjesne putnike.

Vegansko iskustvo dočekuje goste od trenutka kad stignu u hotel gdje su dočekani s posebno dizajniranim stolom za prijavu sa biljkama, ključevima i sjedalicama izrađenim od Piñatexa - vegan-friendly kože napravljene od celuloznih vlakana ananasa , U potrazi za veganskim apartmanom, gosti će iskusiti niz značajki koje obuhvaćaju način života temeljen u suživotu s biljkama, u svim aspektima uključujući:

Krevetnina
Suite ima kožno uzglavlje Piñatex, ručno izvezeno od strane lokalnog umjetnika Emily Potter. Opcije jastuka uključuju anti-bakterijski, nealergijski i ekološki izvorni materijal koji zamjenjuje perje.

Podovi i tepisi od eko-pamuka
Gosti mogu uživati u elegantnom, čvrstom kamenom sivom podu s ne završnom obradom od 100% obnovljivog i održivog Moso Bamboo. Suite također uključuje odgovorne organske tepihe od pamuka za goste u koje se uranjaju noge, nudeći mekanu i ekološku alternativu.

Sjedenje
Stolice i fotelje koji se nalaze u apartmanu stilski su izrađeni pomoću Piñatex kože, s raspršenim Piñatex jastucima kako bi zadržali šik osjećaj u prostoru.

Veganski minibar
Mini bar nudi niz lokalnih izvora veganskih poslastica, uključujući Graze protein powder, grickalice od voća i oraha i energetski ukusne Deliciously Ella energy balls u različitim okusima.

Jelovnik u sobi
Kulinarski tim hotela Hilton London Bankside redizajnirao je jelovnik u sobi, koji sada uključuje razne opcije za veganski doručak kao što su voćni sokovi, muesli, roštilj Portobello gljiva, avokado i Quorn i quinoa . Veganski ručak i večera uključuju salatu od krastavaca, biftek od karfiola i „five-bean dhal“.

Kupaonica
Suite nudi PRIJA ginseng, hotelske toaletne potrepštine kao što su šampon i regenerator te esencijalne potrepštine kao što su kapica za tuširanje, pribor za nokte (napravljen od reciklirane ambalaže).

Pribor za pisanje
Stol u apartmanu dolazi s opremom za pisanje s bilježnicom i olovkama koje su prijateljski prilagođene veganima bez tragova životinja u papiru ili tinti.

Sredstva za čišćenje
Hotelska kućna kolica osvježena su ekološki prihvatljivim proizvodima, netoksičnih i ne-životinjskih proizvoda za čišćenje, pri čemu se sve rublje pere s ekološki čistim deterdžentom.