Novi koncept spavanja u Mövenpicku

Mövenpick projekt dobrog spavanja provodi u suradnji sa švedskim proizvođačem kreveta Youbed


Izvor: Turizmoteka          Foto: Mövenpick

Ugodan san je, za brojne goste najvažniji kod boravka u hotelu. Mövenpick Hotels & Resorts uvodi u svoje hotele i novi koncept spavanja. Pod motom "Svako spava drugačije“ , ide se na krevete koji se mogu podesiti pojedinačno. Osim takvog kreveta koji se može podesiti prema zahtjevu svakog gosta, nudi se i spavanje u potpunom mraku i u potpunoj tišini.

Sobe s novim koceptom spavanja od nude se od 17. ožujka, 2017 u svim hotelima tvrtke Mövenpick u Njemačkoj, Nizozemskoj i Švicarskoj. Mövenpick taj projekt dobrog spavanja provodi u suradnji sa švedskim proizvođačem kreveta Youbed, koji između ostalog nudi da se na svakom krevetu prilagodi njegova tvrdoća. Takozvana Sleep-room može se rezervirati uz nadopaltu od samo 15 eura. U tu cijenu su uključeni maska za san, čepići za uši, jastuci s mirisom lavande i mogućnost stvaranje potpunog mraka u sobi.

Nadalje, u takvim sobama za bolje spavanje nude se biljni čajevi i Mövenpick čokolade. Također tu su i posebni jastuci koji se prilagođavaju vratu.

Na dobar san misle i u Westinu. Taj hotelski lanac, koji je sada pod krovom Marriott grupe, kreće u kampanju da upozna goste s njihovom ponudom zdravog i mirnog spavanja u njihovim sobama.