MOOONS: Revolucionarni butik hotel u Beču

Jedinstveno, originalno hotelsko pročelje


Izvor: Turizmoteka       Foto: ahgz-hoteldesign.de

Revolucionarni novi butik hotel MOOONS bit će otvoren početkom 2018. u blizini glavnog kolodvora u Beču. Bridge Group i Moser Architects ostvarili su novi koncept hotela pod nazivom MOOONS koji kombinira pristupačan luksuz i elegantan dizajn s uzbudljivim, novim konceptom restorana i sa smart uslugom. Vlasnik hotela je MOOONS Immobilien GmbH , dok Arcotel AG preuzima operativno upravljanje hotelom.
Neobično pročelje hotela MOOONS proteže se na osam etaža.

 

Hotel će imati 170 soba s pogledom na Bahnhof City, na Quartier Belvedere ili katedralu Sv Stjepana. Najbolji pogled ipak imaju šest deluxe soba na zadnjem katu. Budući da je centar grada udaljen pješke samo 15 minuta, te blizina metroa MOOONS će biti savršena baza za poslovna i gradska putovanja.
MOOONS Immobilien GmbH osnovan je 2013. godine. Vlasnici su arhitekti Bridge Group i Moser Architects . U fokusu tvrtke je razvoj nekretninskih projekata te međunarodna trgovina građevinskog materijala i opreme. Trenutno, rade na projektima ukupne vrijednosti više od 100 milijuna eura.


Moser Architects je arhitektonski ured za opće planiranje iz Beča, koji je specijaliziran u zdravstvu, gradnji bolnica, gradnje hotela i visoko kvalitetnih stanova. U uredu radi više od 100 arhitekata i zaposlenika. Njegovi klijenti su nacionalne i međunarodne institucije i tvrtke. Trenutno rade na projektima vrijednim više od 100 milijuna eura. Moser Architects je jedna od najvećih arhitektonskih tvrtki u Austriji.