InterContinental Hotels Group uvodi novu tehnologiju rasvjete

Rasvjeta za bolji san gostiju

Izvor. Turizmoteka          Foto: IHG/JOURNI

IHG® (InterContinental Hotels Group®), jedna od vodećih svjetskih hotelskih tvrtki, udružila se s tvrtkom Healthe® tvrtke Lighting Science, svjetskim liderom u inovativnim rješenjima za LED rasvjetu, kako bi uvela korištenje najsuvremenijeg cirkadijskog osvjetljenja, a sve kako bi pomogla gostima da bolje spavaju u njihovim hotelima.
IHGCrowne Plaza® Atlanta Airport će biti prvi objekt tvrtke IHG koja će instalirati JOURNI ™ Mobile Task Light u sobama za goste. Dizajniran pomoću Healthe® patentiranih GoodDay® i GoodNight® tehnologije spektra, JOURNI omogućuje jednu vrst svjetla tijekom dana, a zatim se lako prema noći mijenja u topli spektar koji povećava san noću. JOURNI također pomaže regulirati cirkadijalni ritam tijela ili 24-satni unutarnji tjelesni sat koji utječe na važne biološke funkcije kao što su spavanje, razine hormona, tjelesna temperatura i metabolizam.

Posvećena ulaganju u najnovijim inovacijama i tehnologijama kako bi pomogli gostima da bolje spavaju, IHG već ima i kroz druge oblike diljem svojih brandova, uključujući:

Crowne Plaza® Hotels & Resorts Sleep Advantage ™ program nudi gostima 100% pamučnu posteljinu za nevjerojatnu mekoću i Works® liniju aromaterapije koja sadrži čista eterična ulja koja pomažu gostima da se oporave od stresa i da bolje spavaju.

EVEN® Hotels profili rasvjete omogućuju gostima da promijene boju rasvjete u svojim sobama na plavu, crvenu, zelenu ili žutu kako bi se opustili.
Izbor jastuka Holiday Inn® pruža gostima mogućnost izbora između raznolikog raspona jastuka, od čvrstoće do vrste, pa čak i punjenja.

Brian McGuinness, viši potpredsjednik za globalne usluge zajedničkog boravka, IHG, komentirao je: “U IHG-u želimo osigurati da naši gosti dobiju najbolji mogući noćni san u naših 5.600 hotela i portfelju s više od 15 brandova. Naša pilot tehnologija cirkadijalne rasvjete je najnoviji primjer našeb rada na inoviranju iskustva gosta. Uzbuđeni smo što smo prva hotelska tvrtka koja je probala Healthe® JOURNI proizvod i već radimo na sljedećem. ”