Hoteli pokušavaju ukloniti stol iz hotelske sobe

Nezadovoljstvo gostijuIzvor i foto: Marriott/Turizmoteka
Marriott i Holiday Inn Express eksperimentirali su s uklanjanjem tradicionalnih stolova unutar sobe.Međutim stiglo je nezadovoljstvo gostiju. Njih još uvijek veliki broj želi imati stol u sobi.

„Ma“, kaže potpredsjednik marke Marriott Matthew Carroll „Marriott ne uklanja stolove iz hotelske sobe, već mi pokušavamo toj radnoj površini dati novu ulogu i stvoriti gostu bolji ugođaj u sobi.“

Na slici: Novo uređena soba u  Marriott Seattle Bellevue Hotelu  s novim konceptom radne površine.

Istina, danas WIFI omogučuje dase spojite s internetom u bilo kojem dijelu sobe i ne morate više svoje računalo spajati žicom na radnom stolu.

Ron Vlašić, regionalni potpredsjednik InterContinental Kimpton marke, daje podršku Marriott-ovoj inicijativi za uklanjanje tradicionalnog radnog stola.
" Znate, kaže Vlašić, vrlo rijetko ljudi zapravo sjede za tim stolovima i rade svoj posao. Oni rade ili u ugodnoj fotelji ili u krevetu sa svojim laptopom."

I Holiday Inn Express je također pokrenuo svoj koncept uklanjanja tradicionalnog stola i uvođenje novog koncepta. Taj novi koncept sobe pod imenom "Formula Blue" nudi dva modela sobe,sa i bez stola. No, i Holiday Inn Express kao i Marriott doživio je dosta loših reakcija gostiju na uklanjanje stola iz sobe.