Couples Resorts redefinira luksuzni all inclusive

Oasis Spa Villas : prve luksuzne vile s neograničenim Oasis Spa uslugama i tretmanima


Izvor i foto: Turizmoteka/ couplesresorts.co.uk

Couples Resorts najavljuje Oasis Spa Villas na Jamajki . To je prva Spa-inclusive ponuda u resortu Couples Tower Isle u Ocho Riosu na Jamaici. Uz svaki boravak, svaki dan, gosti koji borave u ultra-luksuznom Oasis Spa Villi imaju kompletan i neometan pristup svim SPA uslugama i bez dodatnih troškova.

 

Postoje dvije varijante Oasis Spa Villa. Prva je, Oasis Spa Villa koja ima 493 četvornih metara. Stvorena je za opuštanje u luksuzu. Tu je 60-in LCD televizor, brojni sobni spa sadržaji i velika kupaonica. Druga vrsta Oasis Spa Vila ima 639 četvornih metara. Ima veliki dnevni boravak, dva LCD televizora i vrlo prostrane kupaonice. Svaka vila je okružena zidovima i živicama, te ima još više od 1000 četvornih metara vanjskog prostora za opuštanje i uživanje.

 

Sve Oasis Spa Villas imaju King size krevet s lokalno ručno izrađenim rukotvorinama, privatnim terasama za sunčanje i vlastite bazene . Uz sve to gost može uživati posebno pripremljene tretmane koji se izvode u udobnosti njegove prostrane vile.
Oasis Spa Villas su krenuli u prodaju 31. studenoga 2016, a prvi dolasci su rezervirani za 27. prosinca 2016.