Cook's Club prvi put na Mallorci

Thomas Cook donosi svoj hotelski koncept za Millennials-e na Mallorcu

Izvor: Turizmoteka               Foto: Thomas Cook

Thomas Cooka uvodi novu vrstu odmora za mladu ciljnu skupinu na Balearskom otoku. Kombiniraju urbane trendove sa šarmom plaže: moderan i jednostavan dizajn, domaća i međunarodna hrana u stilu ulične hrane, kvalitetna pića bar i DJ uz bazen. Cookov klub Palma Beach također nudi radne prostore za "mlade profesionalce".

Cook's Club Palma Beach (četiri zvjezdice) sa svojih 318 soba jedan je od najmodernijih hotela na Playa de Palma. Bar Captain Cook i veliki bazen nalaze se u srcu Cook's Cluba.

Polu dvokrevetna soba

Nakon predstavljanja koncepta polu dvokrevetnih soba u Cook's Clubu Sunny Beach (četiri zvjezdice) u bugarskom ljetovalištu Sunny Beach, sada se tak koncept seli na Mallorcu. Solo putnici ne samo da profitiraju financijski, već i upoznaju istomišljenike. Polu dvokrevetna soba može se rezervirati tijekom cijele sezone i može se dijeliti s osobom istog spola.

Cijena 

Sedam noćenja u dvokrevetnoj sobi s doručkom, uključujući let, transfere, Rail & Fly, zalog i voucher za hranu i piće od 50 eura, za dolaske od 1. svibnja do 31. listopada 2019. stoji već od 399 eura po osobi. Gosti koji rezerviraju izlet u Cook's Club Palma Beach do 30. travnja 2019. godine, dobit će 50 USD po osobi, pod uvjetom da provedu najmanje sedam noćenja u objektu. Voucher se može iskoristiti za piće i hranu u "Cantina" i baru "Captain Cook's".