"Do boljih poslovnih rezultata uz sredstva EU fondova"

Saznajte najnovije informacije o EU natječajima i EU financijskim instrumentima

 

Izvor i foto: HGK /HBOR

Želite li saznati nove informacije vezane uz bespovratna sredstva, kredite i garancije dostupne iz EU fondova u programskom razdoblju 2014. – 2020.? Zanimaju Vas ESIF financijski instrumenti? Saznajte više na našoj konferenciji.
Hrvatska gospodarska komora - Europska poduzetnička mreža i Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) zajednički organiziraju konferenciju pod nazivom Do boljih poslovnih rezultata uz sredstva EU fondova.

Konferencija  će se održati u srijedu 3. svibnja 2017. u Kongresnom centru Forum Zagreb, Radnička cesta 50.

Rok prijave: 2.svibanj 2017.

Cilj je na konferenciji informirati poduzetnike o trenutnim i nadolazećim mogućnostima prijave projekata na natječaje sufinancirane sredstvima Europske unije te im približiti tematiku financijskih instrumenata.

Sudionici će imati priliku saznati i najnovije informacije o trenutnim i budućim mogućnostima sufinanciranja projekata putem natječaja sufinanciranih sredstvima Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Na konferencija će se održati i panel-rasprave o financiranju projekata poduzetništva kroz financijske instrumente Europskih strukturnih i investicijskih fondova, koji su relativno nova tema u kontekstu fondova EU. Druga će panel-rasprava biti usmjerena na bespovratna sredstva u klasičnom smislu odnosno „grantove“.

Na konferenciji se očekuje oko 150 sudionika iz javnog i privatnog sektora, posebice malih i srednjih poduzeća kojima će biti omogućeno dobivanje odgovora na konkretna pitanja.

Organizatori konferencije su Hrvatska gospodarska komora - Europska poduzetnička mreža i Hrvatska banka za obnovu i razvitak, uz sudjelovanje visokih predstavnika Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva poljoprivrede, Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralno razvoju te HAMAG-BICRO-a.

Zbog ograničenog broja mjesta zainteresirani mogu prijaviti sudjelovanje samo jednog predstavnika, a registracija sudionika obavljat će se prema redoslijedu zaprimanja prijavnica. Potvrda sudjelovanja stići će na adresu elektroničke pošte prijavljenih.

Prijavitelje čije prijave stignu nakon popunjavanja raspoloživih mjesta HGK će obavijestiti o nemogućnosti registracije.

Upute za prijavu, kao i više informacija o događanju možete pronaći putem poveznice.    

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama možete nam se obratiti na e-mail ili brojeve telefona:

HBOR: euinfo@hbor.hr; 01 4590 475
HGK-EEN: ibobek@hgk.hr; 01 4561 798