Uzbudljivi doživljaj za cijelu obitelj - Potraga za skrivenim blagom Lubenica!

Otok Cres - Lubenice, 25.5.2024. od 9 – 17 sati postaje prava meka znatiželjnih, malih i velikih istraživača.

Izvor i foto: Turizmoteka/TZG Cres

Da, radi se o otoku Cresu, gdje još uvijek živi duh Mediterana i pored šumskih, mitskih, patuljastih bića Macmalića, među više od tisuću biljnih vrsta i zanimljivih životinja, nitko još pronašao nije blago skriveno oko Lubenica. Obucite se kao gusari i budite prvi koji će se hrabro upustiti u ovu avanturu.
Idealna prilika za obiteljsko druženje:
Znamo da su roditelji često zauzeti tijekom radnog tjedna, stoga ova manifestacija pruža idealnu priliku za provođenje kvalitetnog vremena s njihovom djecom na vrlo zanimljiv način.

Zabavan i poučan program:

U sklopu programa koji je namijenjen djeci vrtićke dobi i djeci nižih razreda osnovne škole te njihovim roditeljima, pripremamo vođeni razgled Lubenica, legendu o nastanku mjesta među liticama te interaktivne radionice za djecu. Očekuje vas i vrlo uzbudljiva potraga za blagom, kroz koju ćete naučiti zašto je Cres samoodrživi otok i što to uopće znači, koje to zaštićene vrste ptica žive na otoku, koliko godina ima najstarija maslina i još mnogo toga.

Nezaboravna zabava za sve:

Nakon istraživačke avanture, planiramo povratak na trg naselja starog preko četiri tisuće godina s beskonačnim pogledom na morsku pučinu gdje nas čeka roštilj i nezaboravna zabava uz DJ-a, animacijske aktivnosti te radionice za djecu i roditelje. Nitko praznih ruku otići neće jer će svatko izraditi i svoj otočki suvenir sreće.

Podrška lokalne zajednice:

Organizator manifestacije - Vanavi experience - uz podršku TZ Grada Cresa, Grada Cresa i mnoštvo lokalnih poduzetnika Cresa i Lošinja, osigurao je dobru zabavu uz vrlo zanimljiv sadržaj, hranu i piće. Za one koji se usude noćiti na Otoku, osigurana je povoljnija cijena smještaja u Cresu u hotelu Kimen.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme:

Svakako rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i krenite s pripremama!
Više o događaju i pogodnostima provjerite na našoj web stranici www.vanavi-ri.com, a za rezervaciju ulaznica možete nas kontaktirati putem eventi@vanavi-ri.com.

No stress, dođi u Cres 25.5. - Lubenice!
Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za nezaboravnu avanturu na otoku Cresu. Vidimo se na Potrazi za skrivenim blagom Lubenica!

Više o manifestaciji putem linka: https://vanavi-ri.com/potraga-za-blagom/