U Rapcu ove nedjelje Noć uličnih zabavljača i svirača

ISTRIAN LIFESTYLE – handmade & gourmet fair, Rabac riva, četvrtkom

Izvor i foto: Turizmoteka/TZG Labin

Nakon nekoliko godina u Rabac se ponovo vraća Noć uličnih zabavljača i svirača. Ove nedjelje 26.6. s početkom u 20 sati, razmješteni na čak 9 punktova duž čitave šetnice sve posjetitelje zabavljati će žongleri, klaunovi, ulični performeri, gutači vatre, akrobati na štulama, legendarni Cile One man band te razni glazbenici od klasičnih trubadura pa do svirača didgeridoo-a.

Na glavi rive biti će smješten prigodni program za najmlađe u organizaciji Zemlje Zabave iz Pule i klaun Marek, a sve zajedno će s nekoliko nastupa „začiniti“ pulska breakdance skupina AB Original. Udruga Sonitus, organizatori pulskog festivala svijetla i 3d mapinga Visualia, , također će učestvovati s svojim instalacijama poput magičnog vrta, svjetlećeg tobogana, glazbenim klupicama i još ponekim iznenađenjem.

Iako se najveća gužva očekuje na samoj rivi većina performera kretati će se šetnicom a glazbenici će biti smješteni na raznim lokacijama od rive pa sve do svjetionika.
Organizatori ove manifestacije su TZ Labin-Rabac i labinska Udruga za promociju glazbeno-scenske kulture IKS.


ISTRIAN LIFESTYLE – handmade & gourmet fair
Rabac riva, četvrtkom
23.6. – 15.9.2022.

Uživajte ovog ljeta četvrtkom, od 20:00 do 23:00 sata na rabačkoj rivi u autohtonim istarskim proizvodima na tradicionalnom sajmu domaćih rukotvorina i gastro proizvoda Istrian lifestyle. Prvi sajam održava se danas, u četvrtak 23. 6. 2022. na rabačkoj rivi. Degustirajte i odaberite svjetski nagrađivana maslinova ulja i labinska vina, mesne delicije: istarski pršut, kobasice, domaće sokove i džemove, kozje sireve... Opustite se uz glazbene evergreene uživo, zanosne mirise proizvoda od lavande i smilja te odaberite originalne ručno rađene suvenire. Dobrodošli !