U Aquatici vikend program

Proljeće u Karlovcu

Izvor i foto: Turizmoteka/Aquatika/Denis Stošić

U sklopu manifestacije "Proljeće u Karlovcu" ovu subotu smo u Aquatici za naše posjetitelje pripremili druženje za male i velike! Započinjemo u 11 sati sa edukativnom radionicom "Tko se nije skrio - mimikrija" na trgu Aquatike, a kasnije u 17 sati možete uživati u glazbenom nastupu lokalnog benda "The Gigsons" uz šetnicu Aquatike sa divnim pogledom na rijeku Koranu i njezin slap.

Ova zanimljiva radionica ima za cilj educirati o mimikriji, što je to, koje životinje imaju tu sposobnost, kao i na koje se sve načine životinje prilagođavaju okolini , a potom će djeca na fotografijama trebati prepoznati skrivenu životinju u prirodnom okruženju. A to nije nimalo lak zadatak! Naposlijetku na kreativnom dijelu radionice, djeca će likovnim tehnikama izrađivati prikaz mimikrije životinje u prirodi.
U slučaju lošeg vremena, ova radionica održat će se u zatvorenom prostoru Aquatike.

Vremenska prognoza za subotu je povoljna te bi trebali moći uživati cijeli dan u dosta toplim temperaturama. Stoga dođite na omiljeno mjesto svih Karlovčana, na obalu rijeke Korane, uz najpoželjniju pozornicu na otvorenom sa idealnim pogledom na Koranski slap i uživajte u glazbi, prirodi i druženju.

Rezervirajte si subotu za druženje s nama na otvorenom!

Više detalja možete pronaći na našoj web stranici (https://www.aquariumkarlovac.com/odgoda-nastupa-tomislava-golubana/) i na stranicama Turističke zajednice grada Karlovca (https://visitkarlovac.hr/).