Rivijera Crikvenica: Red fotografije, red plesa

WORLD DANCE OPEN, subota, 11.5.2024.

Izvor i foto. Turizmoteka/TZG Crikvenica

 „DOŽIVITE CRIKVENICU“ - izložba, 10. – 17.5.2024., Crikvenica - centar

U petak, 10. svibnja, u 17:00 sati otvara se izložba fotografija u organizaciji Foto kluba „Crikvenica“ u centru grada. Fotografije će biti izložene ispred turističko- informativnog centra od 10. do 17. svibnja u razdoblju od 10:00 do 14:00 sati (osim nedjelje). Na 25 fotografija imat ćete priliku vidjeti kako su članovi kluba doživjeli svoj grad te koje su trenutke ljepote „uhvatili“ fotoaparatom. Posjetite izložbu uz more i uživajte!

WORLD DANCE OPEN, 11.5.2024., 9:30, Gradska sportska dvorana, Crikvenica
U subotu, 11. svibnja, u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici održat će se međunarodno plesno natjecanje naziva „World Dance Open 2024.“ Ovo natjecanje je prava prilika plesačima da pokažu svoje sposobnosti i plesna umijeća. Početak je u 9:30, a blagajna se otvara u 8:30 sati. Cijena ulaznice za posjetitelje iznosi 15,00 eura. Prvi dio dana namijenjen je za najmlađe natjecatelje, drugi dio za starije, a organizirat će se i plesni Battle Show. Natjecanje će pomno pratiti stručni žiri sastavljen od osvajača brojnih državnih, europskih i svjetskih odličja.
Organizatori dodjeljuju bogate novčane nagrade, pehare, medalje i diplome. Očekuje se nastup 500-tinjak svjetski priznatih plesača.
Više informacija o ovom plesnom natjecanju i prijavi možete pronaći na www.superdance.hr.
Ukoliko na popisu nije navedena Vaša disciplina, na e-mail info@superdance.hr možete zatražiti nadopunu discipline.

USKORO NAS OČEKUJE: