RDA Group Travel Expo Köln

26. i 27. travnja uživo u Kölnu

Izvor i foto: Turizmoteka/RDA Group Travel Expo

Upravni odbor RDA odlučio je da će se RDA Group Travel Expo 2022 održati prema planu 26. i 27. travnja 2022. u dvorani 9 Koelnmessea.
Vodeći sajam autobusnog i grupnog turizma, koji je od 1975. svake godine središnje mjesto njihovog okupljanja , i ove će se godine održati kao događaj licem u lice.
Očekuje se 200 međunarodnih izlagača iz 12 europskih zemalja i 1000 autobusera iz Njemačke, Belgije, Nizozemske, Luksemburga, Austrije i Švicarske. Tematski fokus je ponovno pokretanje autobusnog i grupnog turizma nakon pandemije korone.

“Vrijeme je da se pandemija korone završi i da se tvrtke vrate svakodnevnim poslovima. Svi autobusni i grupni turoperatori trebali bi se pripremiti za taj trenutak. Tada će biti u poziciji da mogu uspješno odgovoriti na nagli porast potražnje za autobusnim i grupnim putovanjima ove i sljedeće godine”, rekao je predsjednik RDA Esser.
Zainteresirani izlagači mogu se prijaviti po povoljnijoj cijeni cijenu do 15. veljače na www.rda-expo.de/koeln/aussteller/standanmeldung . Ulaznice za posjetitelje trgovine mogu se nabaviti online na www.rda-expo.de/tickets .