Pozivnica za Nezaboravnu Avanturu: Doživite Vivodinu kroz vinsku šetnju!

Poštovani ljubitelji prirode, šetnji i istraživanja vina,

Izvor i foto: Turizmoteka/Udruga vinara, vinogradara i voćara Ozalj

Ako još niste čuli za Vivodinu ili vivodinske vinare, sada je prilika. Pozivamo Vas na jedinstvenu avanturu kroz ovaj brežuljkasti kraj u organizaciji Udruge vinara, vinogradara i voćara Ozalj! Ako volite istraživati nove staze i otkrivati čarobne kutke prirode, te istovremeno uživati u degustaciji najboljih vina, ovo je pravi događaj za Vas!

Krenut ćemo u istraživanje čak 8 vinarija, pružajući Vam priliku da okusite najfinija vina i upoznate strastvene vinare. Oni će Vas dočekati u svojim vinarijama, ponuditi svoje proizvode i potruditi se da se osjećate više nego dobrodošlim. Staze kroz Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje vode nas kroz predivne vinograde tik iznad rijeke Kupe, pružajući nezaboravno iskustvo za Vaše nepce i Vaše noge.

Ovaj događaj održat će se 11. ili 18. svibnja, a termin odaberite prema vašim preferencijama.

https://www.utrka.com/utrke/winewalkvivodina2/2024/info/

Kotizacija za sudjelovanje i promo paket iznosi 60,00 €, a njome osiguravate svoje mjesto te bogat sadržaj uključujući čašu, etui, vodu, vinsku putovnicu, kartu i kapu.

Ne propustite priliku da se pridružite ovoj nezaboravnoj avanturi koja će vas ostaviti bez daha! Prijavite se već danas i rezervirajte svoje mjesto na „Vivodinskom Wine&Walku“.

VI(vo)DIMO SE!

Udruga vinara, vinogradara i voćara Ozalj