Poslovna radionica hrvatskih turističkih tvrtki i čeških putničkih agencija

Vodice, 26. rujna 2018. godine

Izvor: UHPA     Foto: HTZ

U sklopu ACHCA studijskog putovanja pripremljena je poslovna radionica između hrvatskih turističkih tvrtki i čeških putničkih agencija, članova udruge ACHCA. Poslovna radionica namijenjena je svim zainteresiranim hrvatskim turističkim tvrtkama specijaliziranim za češko tržište kako bi se povećalo turistički promet s navedenog tržišta.

U organizaciji Središnjeg ureda Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Šibensko - kninske županije, predstavnici čeških turističkih agencija će imati priliku u kontekstu studijskom putovanju predstaviti turističku ponudu Šibensko - kninska županija je u razdoblju 23. do 26. rujna 2018. godine.

Poslovne radionice će se održati u srijedu, 26. rujna 2018., 10:00 do 12:30 sati u dvorani Olympia Artemida (Adresa: Ljudevita Gaja 6, Pag)

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo Vas da ispunite ON-LINE obrazac za prijavu na radionicu na www.htz.hr i platite odgovarajuću naknadu najkasnije tjedan dana prije radionice.

Prijave će biti otvorena do odredila mjesta za relevantne radionice neće ispuniti, ali ne kasnije od 2018/09/21., 12:00 sati kada će se zaključiti da je popis sudionika bit će objavljena na www.htz.hr .

Popis stranih sudionika dostupan je na web stranici Buy Croatia Poslovni HTZ

Za dodatna pitanja vezana uz prijavu i način plaćanja, molimo kontaktirajte buycroatia@htz.hr .