„Nema sela nad Babine Grede“

Objedinjene su tri manifestacije: „Dani kulina, sira i vina“, „Konji bijelci“ te „Bećarfest“.

Izvor i foto: @Nema sela nad Babine Grede 2019

I ove godine drugog vikenda u lipnju svi putevi vode u seosku metropolu Slavonije! Od 07. do 09. 06., četvrtu godinu zaredom, pod zajedničkim nazivom „Nema sela nad Babine Grede“objedinjene su tri manifestacije: „Dani kulina, sira i vina“, „Konji bijelci“ te „Bećarfest“. 

Što ste tugovali, tugovali ste, što se gladovali, gladovali ste. Daleko su more i isprobavanje kupaćih kostima! Fiš i čobanac, sir i kulin, langošice i fritulice neće se sami pojesti! U gastro-dijelu manifestacije, ove godine i jedno iznenađenje – šokački doručak za 21. stoljeće! O čemu je riječ, kušajte u nedjelju, 09. lipnja!

Da ne bi ispalo da vas samo želimo udebljati, posjetite ili se predstavite na eko-etno-gastro sajmu, saznajte što je novo u svijetu EU fondova, ili pak svojim dolaskom uveličajte dva, ne zato što su naša, ali zaista posebna događanja – „Konje bijelce“, najstariju konjičko-zabavnu manifestaciju u Slavoniji (1981.), ili pak „Bećarfest“, vjerojatno najkvalitetniju smotru slavonskog bećarca, kulturnog dobra s liste UNESCO-a!
Detalji programa na @Nema sela nad Babine Grede 2019