MEETEX hrvatska kongresna burza

Mogućnost izlaganja na MEETEX-u, prvoj hrvatskoj kongresnoj burzi - krajnji rok prijave je 24. veljače

Izvor i foto: Turizmoteka/HGK

Podsjećamo Vas na mogućnost izlaganja na MEETEX-u, prvoj hrvatskoj kongresnoj burzi - krajnji rok prijave je 24. veljače.

HGK članicama bez obzira na paket koji odaberu, sufinancira iznos sudjelovanja na MEETEX 2021 s 500 kuna. Nakon izvršene prijave, popust za HGK članice bit će automatski apliciran u ponudi.

Obzirom na okolnosti, MEETEX 2021 će biti drugačiji nego dosadašnja izdanja; radni dio sa sastancima će biti potpuno virtualan, koristeći provjerenu i pouzdanu platformu kako za dogovaranje tako i za održavanje samih sastanaka, a kasnije će izlagači sami odabrati najbolje buyere koji će početkom jeseni doći u Hrvatsku i koje će se provesti kroz najvažnije destinacije kako bi ipak održali osobne kontakte. Za sve detalje, molimo da posjetite službenu web stranicu MEETEX-a.

Prvi, virtualni, dio održava se 16. - 18. ožujka, a pristup on-line platformi bit će omogućen već od 1. ožujka.

Stoga pozivamo da iskoristite priliku i osigurate kontinuitet međunarodne vidljivosti i kontakte s gostujućim kupcima ili s drugim izlagačima.

Više od organizatoru možete pogledati na web stranici Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma.

Ujedno, pozivamo one koji nisu, da ispune pristupnicu za Zajednicu poslovnog turizma HGK kojoj je cilj okupljanje tvrtki iz segmenta poslovnog i kongresnog turizma, zastupanje i promicanje zajedničkih interesa te potpora sudjelovanju članica na sajmovima poput MEETEX-a. Upisnica u Zajednicu se nalazi OVDJE. Članstvo je besplatno za članice HGK tj. sve registrirane tvrtke.

Odjel za turizam HGK