„Kupujmo hrvatsko - hrvatski proizvod za hrvatski turizam“

Poreč, 25. i 26. ožujka 2020. godine

Izvor i foto: HGK

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da Hrvatska gospodarska komora nastavlja sa specijaliziranom akcijom „Kupujmo hrvatsko - hrvatski proizvod za hrvatski turizam“, koja će se održati 25. i 26. ožujka 2020. godine u sportskoj dvorani Žatika u Poreču te Vas pozivamo da svojim sudjelovanjem ovu akciju učinite što uspješnijom.

Cilj akcije je umrežavanje tvrtki turističkog sektora s domaćim proizvođačima i pružateljima usluga koji će svoje proizvode, opremu i usluge prezentirati na izložbenim prostorima iz područja: hrana i piće, tekstil, namještaj i vanjski sadržaji, kozmetika i wellness program i uslužne djelatnosti te sudjelovati na B2B susretima s predstavnicima turističkih tvrtki. Nazočne će biti i tvrtke iz financijskog sektora, te arhitekti i dizajneri. Na ovim specijaliziranim akcijama u prosjeku sudjeluje više od 100 izlagača, te 30-ak najvećih turističkih tvrtki koje predstavljaju više od 90% turističkog sektora u Hrvatskoj .

Održat će se brojne prezentacije i stručne rasprave kojima je cilj educirati i osvijestiti o važnosti kanaliziranja hrvatskih proizvoda i usluga prema turističkom gospodarskom sektoru, kako bi očuvali postojeća, stvorili nova radna mjesta te hrvatskom turizmu osigurali obilježja prepoznatljivosti hrvatske kvalitete.

Nastavno na pozitivna iskustva predstavnika tvrtki na prethodno održanim akcijama, ključni dio akcije su B2B susreti izlagača, predstavnika sektora trgovine kao distribucijskih kanala i predstavnika turističkog sektora. Susreti se dogovaraju preko online B2B platforme, koja je prošlih godina bilježila preko 500 održanih sastanaka, a isti su se održavali i direktno na štandovima izlagača bez registracije na platformi. Putem sustava sve registrirane tvrtke imaju mogućnost biranja tvrtki koje najbolje odgovaraju potrebama njihovog poslovanja temeljem njihovog profila. Sudjelovanje je besplatno za sve prijavljene turističke tvrtke.

B2B susreti u posebnoj VIP B2B prostoriji održat će se prvog dana akcije, 25. ožujka 2020. godine, od 10 do 16 sati. Molimo Vašu potvrdu sudjelovanja na istima, kao i kontakt osobe koja će predstavljati Vašu tvrtku do 19. ožujka kako bi na vrijeme mogli rezervirati stol u posebnoj VIP B2B prostoriji. Prijave molimo na mail: turizam@hgk.hr .

Ubrzo dostavljamo detaljan program svih događanja u sklopu akcije, te u očekivanju potvrde Vašeg sudjelovanja, rado stojimo na raspolaganju za sva pitanja.

Dodatne informacije dostupne su ovdje: KUPUJMO HRVATSKO POREČ