Drugi vikend najveselije manifestacije u Crikvenici

Prvi ovogodišnji glazbeni gost, Mladen Grdović

Izvor i foto: TZG Crikvenica

Prva je subota Maškara 2019. u Crikvenici iza nas, kada je održano već tradicionalno, 10. maškarano druženje u Matkovićima, a u večernjim satima je izvršena primopredaja ključeva Grada, što znači da sljedećih 8 tjedana maškare preuzimaju vlast.
Svaki ljubitelj maškara već sada planira odabir maske za sljedeću vikend-zabavu.

U petak, 18. siječnja, očekuje nas prava plesna poslastica, a ujedno i ovogodišnja novina na Maškarama. Skinite prašinu s plesnih cipela, uzmite partnera/icu za ruku i razgibajte tijelo u Školi maškaraneh tanci pod vodstvom Elija Bašana. Naučite neke od tradicionalnih plesova (valcer, dvokorak, polka…) ili jednostavno pokažite svoje umijeće i uživajte.

U subotu, 19. siječnja, najveselija dvorana na Kvarneru će zasigurno biti Gradska sportska dvorana u Crikvenici, gdje nas u popodnevnim satima očekuje Otvoreni maškarani pikado turnir, koji iz godine u godinu privlači sve više posjetitelja.

Prvi ovogodišnji glazbeni gost, Mladen Grdović, nastupa u večernjim satima, a zabava je zajamčena uz ovog zadarskog galeba kojeg vole mnoge generacije.
Ono što vas očekuje u Gradskoj sportskoj dvorani zasigurno je pregršt pjesme, plesa, smijeha i kreativnih maski, a kao i svaki puta do sada, svaka će ovogodišnja maškarana zabava ostati zabilježena u najveselijim maškaranim foto galerijama na Facebook stranici Maškare Crikvenica i www.maskare.net . Na istoj web stranici se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme ove najveselije manifestacije.

Naši crikvenički trgovci, frizeri, kozmetičari i ugostitelji su se pobrinuli da vam dodatno uljepšaju i ovogodišnje razdoblje maškara i to u obliku popusta koji se odnose na neke od njihovih usluga i proizvoda. Detalji o blagu koje skriva „Vesela maškarana škrinjica“ nalaze se na letku Maškare 2019. i web stranici www.maskare.net . Pronađite nešto za sebe!

Osim mnoštva zabava, čajanki, glazbenih gostiju, plesa i svega drugoga, ne zaboravite na ključni događaj ove manifestacije, dvije tradicionalne crikveničke maškarane povorke – Velika i Dječja – koje će se održati u nedjelju, 27. siječnja.