„Dani Crne Gore u Zagrebu – Kreativna Crna Gora“

Predstavljanje : „Vinske ceste Podgorice“

Izvor i foto: TO Podgorice

U okviru manifestacije „Dani Crne Gore u Zagrebu – Kreativna Crna Gora“, Turistička organizacija Podgorice će u četvrtak, 7. veljače, s početkom u 12 sati, organizirati prezentaciju „Vinske ceste Podgorice“, u Europskom domu u Zagrebu.
Predstavnici turističke privrede će, uz somelijera, biti u prilici da upoznati se s bogatom vinskom i gastro ponudom podgoričke regije i potencijalima za razvoj tog oblika turizma.

Promocija turističke ponude u Zagrebu nastavlja se i narednih dana na Trgu bana Josipa Jelačića i u Europskom domu u Zagrebu. U subotu, 9. veljače, na trgu će se posjetiocima distribuirati promotivni materijal turističke ponude Crne Gore, a bit će u prilici i da degustiraju tradicionalne gastro proizvode. Štand Crne Gore će obići i gradonačelnici Podgorice i Zagreba, dr Ivan Vuković i gospodin Milan Bandić.
Turistička organizacija Podgorice će uzeti učešće i u okviru zajedničke prezentacije Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, 11. veljače, te i tom prilikom predstaviti turističku i gastro ponudu Podgorice.

Domaćin manifestacije „Dani Crne Gore u Zagrebu – Kreativna Crna Gora“ je Europski dom u Zagrebu, a organizatori Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore, Ministarstvo kulture, Ministarstvo održivog razvoja i turizma, Glavni grad Podgorica, Privredna komora i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Zagrebu.