Crikvenica International Health Tourism konferencija u novom i poboljšanom izdanju

8. CIHT konferencija u potpuno online okruženje

Izvor i foto: Turizam/CIHT

Crikvenica International Health Tourism konferencija održat će se osmi put zaredom, i to 12. i 13. studenog 2020. u potpuno novom izdanju. Zbog okolnosti pandemije koronavirusa, ovogodišnja konferencija, organizirat će se u potpuno virtualnom obliku.

Sukladno pogoršanju epidemiološke situacije te nemogućnosti da veliki dio internacionalnih predavača i sudionika doputuje u Crikvenicu, a također i odluci Ministarstva zdravstva da djelatnici zdravstvenih ustanova osobno ne sudjeluju u stručnim skupovima do okončanja epidemije, organizatori CIHT konferencije – Turistička zajednica Grada Crikvenice i Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera, uz suorganizatore Thalassotherapiju Crikvenica i Polikliniku Terme Selce, donijeli su odluku o virtualnom obliku organizacije 8. CIHT konferencije.

Dakle, 8. CIHT konferencija, koja je tradicionalno organizirana na crikveničkoj rivijeri, promijenit će svoj koncept te preći u potpuno online okruženje. No to nije jedini novitet. Ovogodišnja konferencija biti će potpuno besplatna za sve sudionike te će se moći pratiti putem nove CIHT mobilne aplikacije, službenog Facebook profila i YouTube kanala konferencije. Nova CIHT Conference mobilna aplikacija dostupna je za preuzimanje za iOS i Android uređaje te predstavlja jedini način za registraciju, a korisnicima omogućuje praćenje konferencije i povezivanje s drugim sudionicima.

U cilju predstavljanja svjetskih trendova i europskih iskustava u zdravstvenom turizmu, njegovih marketinških mogućnosti te prezentiranja dostignuća Hrvatske i najboljih primjera iz prakse, ova dvodnevna konferencija ugostit će najpoznatije svjetske i domaće stručnjake iz područja zdravstva, turizma i marketinga. Predavači koji su potvrdili svoje sudjelovanje su Keith Pollard, Csilla Mezösi, Irving Stackpole, Laszlo Puczko, Elizabeth Ziemba, Jeana Havidich, Michaela Kehrer, Ilan Geva te Leila Krešić-Jurić, Velimir Srića i Miroslav Varga.

Na toj prestižnoj listi govornika nalazi se i dr.sc. Ivan Đikić, dr.med., koji će iz pozicije svoje struke i vlastitog iskustva, dati obol kompleksnoj temi utjecaja virusa na zdravstveni turizam. Navedeni stručnjaci od velikog su značaja, ne samo za Primorsko-goransku županiju, već i za cijelu Republiku Hrvatsku. Riječ je o stručnjacima koji sudjeluju kao predavači na brojnim eminentnim svjetskim zdravstveno-turističkim konferencijama te surađuju s najvećim tvrtkama iz navedenog područja djelovanja.

Uz predavanja vrhunskih stručnjaka, konferencija nudi mogućnost stvaranja poslovnih kontakata i partnerstava, razmjenu iskustva te dogovaranje konkretnih suradnji. Prioritet u organizaciji CIHT konferencije je, prije svega, kvaliteta sadržaja putem koje sudionici mogu doći do novih saznanja koje će kasnije primjenjivati u svakodnevnom poslu. I ovogodišnja, osma po redu CIHT konferencija nastavlja doprinositi primjeni aktualnih teorijskih znanja, spoznaja i trendova u praksi, naglašavati strateški značaj i važnost razvoja zdravstvenog turizma u Hrvatskoj uz efikasno povezivanje i plasman ponude na inozemno i domaće tržište, a ove godine je posebno potrebna s obzirom na to da se nalazimo u razdoblju pandemije COVID-19.

Upravo iz toga razloga, ove će se godine organizirati i panel rasprava na temu utjecaja pandemije koronavirusa na turizam, zdravstvo i zdravstveni turizam. Na navedenom panelu, sudjelovat će dr.sc. Ivan Đikić, dr.med. te gđa. Leila Krešić Jurić, kao i predstavnici Ministarstva zdravstva i Ministarstva turizma i sporta.
Sve o 8. CIHT konferenciji možete pratiti na službenoj mrežnoj stranici konferencije ciht.com.hr, kao i na Facebook profilu CIHT Conference Crikvenica Croatia te YouTube kanalu konferencije.
Registrirajte se putem CIHT Conference aplikacije kako ne biste propustili priliku za stjecanjem novih znanja!