ASTA (American Society of Travel Advisors) Destination Expo 2020 u Dubrovniku

Dubrovnik od 3.do 7.prosinac 2020.

Izvor i foto: AmCro Travel

 ASTA (American Society of Travel Advisors) Destination Expo 2020 (u daljnjem tekstu ADE 2020) će se održati od 03 – 07.12. 2020 u Dubrovniku.
Službeni organizatori ADE 2020 su ASTA i AmCro Travel Inc u partnerstvu s Gradom Dubrovnikom i Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika kao pokroviteljima događaja, zatim Hrvatskom turističkom zajednicom, Turističkom zajednicom Dubrovačko – neretvanske županije, HIT Dalmatia i Elite Travel.

Radi se o konferenciji koja se jednom godišnje održava izvan granica SAD-a, a cilj je promocija destinacije domaćina, u ovom slučaju Hrvatske, stoga je to jedinstvena prilika za predstavljanje hrvatskog turizma na američkom tržištu. U jednom trenutku u Dubrovniku i Hrvatskoj, naći će se između 300-400 „travel agent-a“, odnosno stručnjaka u turizmu iz SAD-a, koji će u narednom razdoblju prodaju svojih aranžmana usmjeriti prema Hrvatskoj.

Da bi to postigli, organiziraju se B2B sastanci i „Trade Show“ na kojima će domaći pružatelji usluga u turizmu moći dogovoriti poslove s direktnim prodavateljima aranžmana na području SAD-a. Pretpostavlja se da će to biti najveći događaj za hrvatski turizam u 2020. godini. Više detalja možete naći na stranicama ASTA-e, na sljedećem linku http://www.astaade.org/.